2777
2789
چه ناامید کننده 😂

راست میگه اگه پریود میشی دیگه رشد قدت کم کم متوقف میشه باید از پنج شش سالگی میرفتی والیبال یا بسکتبال تا الان ۱۷۰ بشی چون قد زیر ۱۶۰ معمولا اغلب افراد خانواده کوتاهن

من خودمم ۱۵۵ هستم ۱۴سالگی رفتم دکتر عکس از مچ دستم انداخت گفت صفحه رشدت بسته شده و دیگه هیچوقت قد نکشیدم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با 18 سالگی نمیشه؟ ☹️من 160 ام 166 بشم عالیه  بلند حساب میشه

قدت که کاملا متناسبه،ولی من دیدم دوستی که بالای ۲۵ سال سن داره، یه پکیج تهیه کرده بود(نمیدونم از کجا) که ورزشهایی رو انجام میداد که بهش میگفت ورزشهای اصلاحی و با کشیده شدن غضروفها و آزاد کردنشون از فشارهای اشتباه آناتومی بدنش،روی قدش واقعا چند سانتی متر تاثیر داشت.

مثل همون که عرض کردم،رفع گودی کمر،خمیدگی گردن،شانه های افتاده و... البته،باید اصولی باشه.من خیلی بلد نیستم و اتفاقا خودمم قصد دارم برم مطالعه کنم و اگه اراده داشته باشم!! انجام بدم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
قدت که کاملا متناسبه،ولی من دیدم دوستی که بالای ۲۵ سال سن داره، یه پکیج تهیه کرده بود(نمیدونم از کجا ...

دقیقا بنظرم افزایش قد فقد با حرکات اصلاحی ممکنه

اسی بهت پیشنهاد میکنم پکیج گروتالر رو انجام بدی رایگانم هست

باعث میشه غضروف ها حجیم تر بشن و در نهایت باعث افزایش قد میشن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹