2777
2789

من بچه بودم خیلی والیبال میرفتم ۱۶ سالگی هم به بلوغ رسیدم قدم ۱۷۵ هستش

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا منو خر کن😐😐 چرا واقعا؟؟ آرزوم بود قدم بالای 170 بود چرا کفر میکنی اخه تو کل دنیا ملاک زیب ...

خواهر زاده من چهارده سالشه قدش ۱۶۳ بهش میگم ورزش کن بره رو یک و هفتاد میگه نه من دلم میخواست ۱۶۰باشم   

خیر تا ۲۵ سالگی و حتی بعد بلوغ حداقل ۸ تا ۱۰ سانت افزایش هست

اين چه حرفيه اقايون بله  اما خانما تا دو سال بعد از پريودي  رشد قدي خوبي دارن و فقط  ١٠درصد خانم ها ممكنه تا هفده هجده سالگي تا ده سانت رشد قدي داشته باشن صفحه رشد خانم ها زود بسته ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مطمئنی همینقد؟  اگ 8 سانت بلند شم حاصرم 100 میلیون نذر کنم😂😂

وااای!

اونو بده من،هر روز میام انقدر ماساژت میدم و میکشمت  در جهات مختلف تا ۲۰ سانت بلند شی!!

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ...

حاجی من 1۸سالمه  قدم 1۸۰و خورده ایی هست خیلی هم راضی ام چرا میخوای کوتاه شی😂💔

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
حاجی من 1۸سالمه  قدم 1۸۰و خورده ایی هست خیلی هم راضی ام چرا میخوای کوتاه شی😂💔

چقد زیاد ماشالله ولی خواهر بگرد از همین الان یه ۲ متری پیدا کن بنظر من بردیا سعادت عالیه 😅

چقد زیاد ماشالله ولی خواهر بگرد از همین الان یه ۲ متری پیدا کن بنظر من بردیا سعادت عالیه 😅

فدای شما 😂❤یه دومتری دارم متاسفانه موانع بین راهمون زیاده😅💔

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤