2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا منو خر کن😐😐 چرا واقعا؟؟ آرزوم بود قدم بالای 170 بود چرا کفر میکنی اخه تو کل دنیا ملاک زیب ...

😂😂😂آخه بخدا تو خیابون راه میرم هم اندازه پسرا یا حتی بلند ترم هی بهم میگن دختر باید کوتاه باشه آخه من ۱۷۵ ام

من داداشم قدش 180 عه یه دوره ای چاق شد قد گرفت دید شده 177! اضافه وزن 2 الی 3 سانت تاثیر داره  ...

دقیقا همینه عزیزم.

فشار به غضروفها باعث کوتاه شدنشون و درنتیجه کوتاهی قد میشه.

گردن هم همینطور،ما وقتی میخوایم قدمون رو کوتاه کنیم و از یه درکوتاه رد بشیم،گردنمون رو خم میکنیم دیگه!

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

حجامت قد هر سه ماه یکبار قشنگ تاثیر می‌ذاره رو قدت حتی برای افراد بغیر از سن رشد

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ...

چقد قدت خوبه حتما خیلی خوشتیپی

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

😂😂😂آخه بخدا تو خیابون راه میرم هم اندازه پسرا یا حتی بلند ترم هی بهم میگن دختر باید کوتاه باشه آخ ...

چرت میگن 

ایده آل ترین قد 168 تا 175 ایناس برا خانما 

خیلی خوشگله این رنج قد

من خودم 160 ام عاشق مرد قد بلندم مثلا 185 اینا

اما اکثرا اونا زن بلند دوس دارن مث خودشون