الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منظور ایشون با ورزش و تغذیه است و ربطی به صفحات رشد نداره
با حترام با ورزش و تغذيه هم كار چنداني نميشه كرد قد بيشتر ژنتيكه جز اينكه آمپول قبل از پريود شدن بزنن و پريودي را به عقب بندازن كه اونم ضررهاي خودش را داره به قول دكتر غدد نميدونن با اين آمپول ها تو سن بالا با چه مشكلاتي در گير بشن
تا صفحه رشد بسته نشده با دارو و امپول ميشه كاري كرد
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
ورزش های اصلاحی بیشتر برای کساییه که گودی کمر دارن یا افتادگی شانه یا پاهاشون پرانتزی که انجام دادن مرتب به اندام ایده ال میشه دست یافت بیشتر برای اصلاح فرم بدن هست که شاید باهاش بشه ۳ الی ۶ سانت هم قد کشید بستگی به سن و شرایط هم هست
نخیرم یه دختر معمولی تو محاسبش داشت میگفت نم هم قدم همسالام بودم یه مدت رفتم والیبال قدم از اونا بلن ...
ان شاالله كه بلند بشيد من كه بخيل قد شما نيستم چون دخترم را دكتر غددميبردم يه مدت ،از اطلاعاتي كه بهترين دكتر غدد شهرم بهم داد گفتم .اتفاقا ورزش خيلي رو رشد قد تاثير داره بخصوص كششي ها اما همه اينا در صورتيه كه صفحه رشد هنوز بسته نشده باشه موفق باشي عزيز
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر