2777
2789
اول برو یه عکس از مچ دستت بگیر ببین صفحه رشدت بسته شده یا نه  اگر بسته شده باشه هر کاری کنی دی ...

خیلی هارو دیدم با صفحات بسته قد کشیدن😕 ربطی نداره

کلا والیبال ادم و وادار به کشیدگی میکنه که نهایت اسخوان ها درشت میشت 

blackpink 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هارو دیدم با صفحات بسته قد کشیدن😕 ربطی نداره کلا والیبال ادم و وادار به کشیدگی میکنه که نهایت ...

نه عزیزم از نظر علمی در صورتی قد می‌کشی که صفحه های رشدت باز باشن 

مامانِ دوستِ پسرم فوق تخصص غدد کودکان داره من پسرمو بردم پیشش دقیقا همین حرفو زد من پسرمو بردم عکس گرفتن از مچ دستش 

نه عزیزم از نظر علمی در صورتی قد می‌کشی که صفحه های رشدت باز باشن  مامانِ دوستِ پسرم فوق تخصص ...

وقتی صفحات رشد بازه ادم به صورت طبیعی قد میشکه

اما بعد بسته شدن با تحرک و کشش هم میشه بلندش کرد

blackpink 
عزیزم منظور ایشون با ورزش و تغذیه است  و ربطی به صفحات رشد نداره

با حترام با ورزش و تغذيه هم كار چنداني نميشه كرد قد بيشتر ژنتيكه جز اينكه آمپول قبل از پريود شدن بزنن و پريودي را به عقب بندازن  كه اونم ضررهاي خودش را داره به قول دكتر غدد نميدونن با اين آمپول ها تو سن بالا با چه مشكلاتي در گير بشن 

تا صفحه رشد بسته  نشده با دارو و امپول ميشه كاري كرد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
 با حترام با ورزش و تغذيه هم كار چنداني نميشه كرد قد بيشتر ژنتيكه جز اينكه آمپول قبل از پريود ش ...

نخیرم یه دختر معمولی تو محاسبش داشت میگفت نم هم قدم همسالام بودم یه مدت رفتم والیبال قدم از اونا بلند ترم شد

blackpink 
ورزشای اصلاحی چقدر تاثیر داره؟

ورزش های اصلاحی بیشتر برای کساییه که گودی کمر دارن یا افتادگی شانه یا پاهاشون پرانتزی که انجام دادن مرتب به اندام ایده ال میشه دست یافت بیشتر برای اصلاح فرم بدن هست که شاید باهاش بشه ۳ الی ۶ سانت هم قد کشید بستگی به سن و شرایط هم هست

blackpink 
اين چه حرفيه اقايون بله  اما خانما تا دو سال بعد از پريودي  رشد قدي خوبي دارن و فقط   ...

عریزم من از دکتر غدد پرسیدم فامیلمون هم اینطوری بود 

شما دکترید؟؟؟

تو بگو...#بهشت کدومه؟؟اصن تو این #زمین بهشت کجا بود....
نخیرم یه دختر معمولی تو محاسبش داشت میگفت نم هم قدم همسالام بودم یه مدت رفتم والیبال قدم از اونا بلن ...

ان شاالله كه بلند بشيد من كه بخيل قد شما نيستم چون دخترم را دكتر غددميبردم يه مدت ،از اطلاعاتي كه بهترين دكتر غدد شهرم بهم داد گفتم .اتفاقا ورزش خيلي رو رشد قد تاثير داره بخصوص كششي ها اما همه اينا در صورتيه كه صفحه رشد هنوز  بسته  نشده باشه  موفق باشي عزيز 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عریزم من از دکتر غدد پرسیدم فامیلمون هم اینطوری بود  شما دکترید؟؟؟

نه زياد به دكتر واسه رشد قد دخترم مراجعه داشتم واين ها اطلاعاتي هست كه دكتر بهم داده ميخواستم زمانش كه شد آمپول هورمون رشد بزنم واسش كه دكتر موافقت نكرد 

نه زياد به دكتر واسه رشد قد دخترم مراجعه داشتم واين ها اطلاعاتي هست كه دكتر بهم داده ميخواستم زمانش ...

اره امپول عوارض داره و اینکه دختر تا ۱۸ الی ۲۵ هم فرصتی برای قد کشیدن داره

blackpink