2777
2789

برادر زنعموم فوت شده 

بعد برای خواهر زادم تولد گرفتیم 

بعد خانواده ما و خانواده مادر شوهر خواهرم( اون یکی زنعموم) بودیم فقط بقیه دعوت نبودن 

جشن کوچیک بود تو خونه 

دخترعموم به اون یکی دخترعموم( خواهر شوهر خواهرم) زنگ زده گفته دایی من فوت شده شماها چرا جشن گرفتید ؟حالا جشن گرفتید حداقل استوری نمیکردید 

خواهر شوهر خواهرمم گفته خدا رحمت کنه دایی شما بوده عزادار شما هستید قرار باشه ما هم واسه همین دعوتتون نکردیم 

حالا استوری نمی‌کردین 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی سراین همچین مسله سر سالگرد دختر عموی شوهرم پیش اومد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کار بدی  نکردید 

کار اون بی جا بوده زنگ زده 

و اینا همش حاشیه هست و گرنه داغ اصلی همیشه برای خانواده هست نه اطرافیان این گیر دادند هم باعث کدورت میشه فقط

و اینکه استوری کردید اگر تازه فوت کرده که قشنگ نبوده اما اگر گذشته خب باز بهشون ربطی نداره

لازم نبوده حالا استوری کنید و جشن بکنید تو چشمشون 

لااقل هاید میکردین 

بلاخره ادم احترام میذاره به غم عزیزاشون

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مادرشوهر خواهرم اینکارو میکنه واسه گرفتن حال جاریش

چه بد دل 

درست نیست آدم بخواد تو این شرایط حال کسی بگیره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...