2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 40875 بازدید | 125 پست
الهی امین چشم دستت درد نکنه

سرت درد نکنه گلم،خیلی مراقب خودت باش کار سنگین انجام نده استراحت بکن چون هنوز اولشی باید خیلی رعایت کنی

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدم نمیدونم منظورت از سیاه چیه ی هاله بود 

اون هاله چه رنگیه یکم دقت کن اگر صورتیه مبارکه مامان شدی عزیزم

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
سرت درد نکنه گلم،خیلی مراقب خودت باش کار سنگین انجام نده استراحت بکن چون هنوز اولشی باید خیلی رعایت ...

من کلی خونه تکونی کردم ولی چیز سنگین بلند نکردم اصلن اخه باورم نمیشه 

من بعد از اقدام تخمدونام شروع کرد ب درد گرفتن

بعد ی مدت نفخ شدید داشتم 

زیر دلم خصوصا پهلو و تخمدان سمت چپم ب شدت درد میکرد الان اروم تره ولی خفیف درد نیکنه 

من کلی خونه تکونی کردم ولی چیز سنگین بلند نکردم اصلن اخه باورم نمیشه  من بعد از اقدام تخمدونام ...

اکثرا وقتایی که زنا بیخیالن زودتر باردار میشن مثه وقتایی که مسافرتن یاسرگرم کاری ان و....چون استرس مثه سم میمونه باید بیخیالی طی کنی،انشالله ازشما گرفته وبارداری ،نگران نباش عزیزم صبرکن وچن روز دیگه بی بی رو تکرار کن.

ممنونم فردا صبح زووووود میزنم 😍😍😍باز 

آره چون بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه ،پس اگر باردارباشی باید دوروز بعد هاله بی بی چک پررنگ تربشه وسریع تر بیفته

ممنونم فردا صبح زووووود میزنم 😍😍😍باز 

عزیز دلمی خواهر،منم از ذوقت ذوق کردم😂دوتادختر دارم یه وقتایی خیلی دلم هوس نی نی کوچولو میکنه ولی خب میترسم اقدام کنم

آره چون بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه ،پس اگر باردارباشی باید دوروز بعد هاله بی بی چک پررنگ تربشه وسری ...

حتی اگ خدایی نکرده بی بی چک فردا منفی شد ولی امشب خیلی حس خوبی داشتم ممنون ک باهام حرف زدی 

الهی ک همیشه مسیر زندگی براتون هموار باشه

چشم برام دعا کن ممنونم 

حتما گلم،مواظب خودت باش،انشالله استارتر وهمه افراد توی تاپیک به آرزوهای قشنگشون برسن وحاجت قلبیشون با خواسته خدایکی باشه،🤲❤🌹