2777
2789

با توهین یا تحقیر های والدین یا هر رفتاری از جانب اون ها چطور برخورد میکنید 

سکوت میکنید ؟؟ آخه گاهی اوقات نمیشه سکوت کرد چون حرف ها روان آدم رو نابود میکنه تو دراز مدت 

شاید اون لحظه سکوت کنی اما قطعا بعدش نشخوار فکری داری 

راستشو بخوای از خودم دفاع میکنم ولی میگن باید سکوت کرد تا اون طرف مقابل حتی والدین نقطه ضعفتو نتونن پیدا کنن ولی بازم نمیتونم سکوت کنم🤕

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دختر من از حرف پدرش سر یک معمای ریاضی به دل گرفت

اون الان کلاس نهمه

و هنوز خیلی مونده تا از نظر سواد به سطح پدر و مادرش برسه

ما وقتی دقیقا همین سطح بودیم از پدر و مادرمون با سواد تر بودیم

ولی جلوشون نقش دانشمند بازی نمی کردیم

باز شما هر جور خودتون صلاح می دونید 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

شاید تو حس میکنی توهین میکننتو بچشونی و عزیزتر از هر کسی براشون اگر چیزی میگن منافعت رو درنظر میگیرن

من صرفا این موضوع رو برای خودم نزدم 

خیلی هارو دیدم که پدر و مادرشون با نا آگاهی نابودشون کردن

راستشو بخوای از خودم دفاع میکنم ولی میگن باید سکوت کرد تا اون طرف مقابل حتی والدین نقطه ضعفتو نتونن ...

منم امشب دیگه به جنون رسیدم و جواب دادم 

من یه پدر و مادر کمال‌گرا دارم که همیشه میخوان من بهترین باشم و هیچ چیزی راضیشون نمیکنه و واقعا از این مورد خستم 

از اینکه دستاورد هام ،رنج هام و درد هام کوچیک شمرده بشن مننفررررررررم

امشب دختر من از حرف پدرش سر یک معمای ریاضی به دل گرفتاون الان کلاس نهمهو هنوز خیلی مونده تا از نظر س ...

چه ربطی به حرف من داشت الان؟؟؟ کی گفت من دانشمند بازی دراوردم؟؟؟ الحق که بعضی از والدین همیشه طلبکارن

در ضمن مادر عزیز من دانش آموز نیستم که هنوز جای بالغ شدن داشته باشم 

من قبلا که بچه بودم یادمه مادرم هرچی میگفت 

اون موقع سنم کمتر بود تو نوجوونی ، دلم پاکتر بود

هر موقع بحث میکرد دعوا میکرد صلوات میفرستادم

ذکر میگفتم فقط میگفتم عفت کلام داشته باش

یک دختر بچه ساده ای بودم

بعد که نوجونیم تموم شد دیدم نمیتونم ساکت باشم

خیلی فحاشی های بد میکنه

بگم شما هم اینجا از خجالت اب بشین

از یک زن بعیده همچین حرفهایی بزنه

ولی هعی شانس ما همین بوده دیگه

من قبلا که بچه بودم یادمه مادرم هرچی میگفت اون موقع سنم کمتر بود تو نوجوونی ، دلم پاکتر بودهر موقع ب ...

همش میگن پدر و مادر حق دارن گردن بچه 

اما هیچکس نمیگه فرزندان هم حق داره به گردن اونا

بهشون محترمانه همینارو بگو

شرایطم یه مدته بحرانی شده دیگه اعصاب ندارم 

مثلا نمیذارن کار کنم تو دوران دانشجویی 

همش میترسن میگن نمیتونی و ....

خسته شدم واقعا 

از اون طرف هم میگن بی عرضه ای و همش خوابی 

کلا نمیدونم چیکار کنم تا راضی بشن

خودشون هم نمیدونن چی میخوان

شاید تو حس میکنی توهین میکننتو بچشونی و عزیزتر از هر کسی براشون اگر چیزی میگن منافعت رو درنظر میگیرن

همه اینطور نیستن.پدر من انقدر توهین تحقیر مقایسه گیر الکی.هممون افسرده اعتماد بنفس خیلی پایین و هیچ کدوم با وجود هوش بالا موفق نشدیم.الان مریضه ولی دلم براش نمیسوزه ولی هممون هواشو داریم 

منم امشب دیگه به جنون رسیدم و جواب دادم من یه پدر و مادر کمال‌گرا دارم که همیشه میخوان من بهترین باش ...

منم متنفرم هی متلک بندازن یا منو با دیگران مقایسه کنن یه جوری میگن دختره فلانی که انگار صد ساله دختر فلانی باهاشون هم خونه بوده که میشناسن حالا با اینا کاری ندارم درسته احترام واجبه بله ولی اخه اون حرفا عینه کنه میچسبن به ادم تو کارای روزانه مرور میشه اون حرفا .....  حسه بدیه 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻