2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 40676 بازدید | 125 پست
 ن هیچ وقت ناشکر نیستم اگر دخترم بود مثل این دوتا میگیرمش تو سرم انشالله داداشی باشه واسشون&nb ...

افرین احسنت،،انشالله که یه پسر تپل مپل وقشنگ وسالمه🤲😍

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
ازمنم سر دختر دومیم همیطور شد،مبارکه فک کنم بارداری😍هاله داره،سه روز دیگه تکرارش کن

واقعا؟؟؟؟

شما میبینید؟؟؟

باورم نمیشه بقران

مطمئنی میبینی 

میشه بازم نگاه کنی و باهام حرف بزنی اشکم دروامد😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟ شما میبینید؟؟؟ باورم نمیشه بقران مطمئنی میبینی  میشه بازم نگاه کنی و باهام حرف بز ...

چن دقیقه بعدش هاله افتاد؟؟؟خودتو کنترل کن استرس برات خوب نیس،بچه اولته؟

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
چن دقیقه بعدش هاله افتاد؟؟؟خودتو کنترل کن استرس برات خوب نیس،بچه اولته؟

بله بچه اولمه 

ی پنج دقیقه نگاه کردم دیدم نشد انداختم داخل دستشویی چن ساعت بعد اومدم دیدم هاله داشته البته ادرار ناشتا و غلیظ صبحم نبود

بله بچه اولمه  ی پنج دقیقه نگاه کردم دیدم نشد انداختم داخل دستشویی چن ساعت بعد اومدم دیدم هاله ...

اهان فک کردم چن دقیقه اول هاله انداخته،،اخه همه بی بی چکا وقتی خشک میشن یه خط میندازن سیاهه تقریبا،بهش میگن خط تبخیر،مال وقتیه که ادرار خشک میشه،اون خط وقتی تو نور نگاهش میکنی قرمزه یا سیاه؟

ن من هر طوری نگاه کنم هست اون هاله

میدونم گلم همین الانشم به احتمال خیلی زیاد بارداری،ولی خب من باید بی بیچکت ازنزدیک ببینم تا دقیق بهت بگم،برو تو دشویی فلش گوشیت بزن بهش اگر هاله قرمز یا حتی صورتی خیلی کمرنگ بود صددرصد بارداری ولی سیاه باشه یا زرد ینی مال خط تبخیر ادراره

ن من هر طوری نگاه کنم هست اون هاله

سه روز دیگه با ادرار صبح بزن ،بیست دقیقه بالای سرش وایسا کوچکترین خطی بندازه حتی بزور ببینیش صدردرصد بارداری ،انشالله خدابهت بچه سالم وصالح بده گلم ❤🌹

چرا میبینم گفتم شاید توهم زدم اخه

ن بابا توهم چی،انشالله یه نی نی تپلی توراهه😍🤲