2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 40676 بازدید | 125 پست
سلام رفیق رفتم سنو  گفت ۶۰ درصد پسر دیگه نمیدونم

سلام عزیز دلم،خداروصدهزاربارشکرت،بخدا اگربدونی چقد خوشحال شدم برات خواهر عزیزم😍❤همیشه دعات میکردم،امیدوارم همیشه سربلند وسرفراز باشی.برای منم دعا کن اجی،تابستون میخوام اقدام کنم،دعام کن خدابه دوتا دختر منم یه داداش بده🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
سلام عزیز دلم،خداروصدهزاربارشکرت،بخدا اگربدونی چقد خوشحال شدم برات خواهر عزیزم😍❤همیشه دعات میکردم،ا ...

خدا خوشحالی بهت بده   انشالله اون امام حسین و حضرت عباسی که دل منو شاد کرد دلتو شاد کنه  خواهر بنظرت دیگه راسته یعنی ۶۰ درصد واقعیه پسره؟

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خوشحالی بهت بده   انشالله اون امام حسین و حضرت عباسی که دل منو شاد کرد دلتو شاد کنه  خ ...

آره عزیزم،مطمعنم که حتما یچیزی دیده که گفته پسر،معمولا پسرا درست تشخیص داده میشن تو ان تی،ممکنه دخترا تو آنومالی پسربشن ولی نشنیدم پسرا دخترشن🤣انشالله که درسته برات وبه آرزوت رسیدی الحمدالله،راستی گلم چرا تمام تاپیکات قفلن؟یکیش روباز بزار که هروقت کاری داشتیم همدیگه رو اونجا تگ کنیم،اگه سوالی چیزی داشتی درخدمتیم عزیزم.❤😘🌹اگه عکس سونوت بزاری میتونم بگم به احتمال زیاد شبیه کدوم جنسیته.

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
آره عزیزم،مطمعنم که حتما یچیزی دیده که گفته پسر،معمولا پسرا درست تشخیص داده میشن تو ان تی،ممکنه دختر ...

درخواست دوستی میدم قبول کن شمارم بدم بهت بیا روبیکا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
آره عزیزم،مطمعنم که حتما یچیزی دیده که گفته پسر،معمولا پسرا درست تشخیص داده میشن تو ان تی،ممکنه دختر ...

حتما درخواست دوستیم قبول کن

حتما درخواست دوستیم قبول کن

قبول کردم گلم😍❤