باهاتم مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2261 عنوان نمیدونم دخترمو نگه داره یا بدم ببره | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 45 پست دو ماه دستش بود بعد فهمید با پسر خواهرش که ده سالشه تنهامیفزستن بالا بچه منو نداشتم برگزده پیش پدرش از طرفی تصمیم دارم برای کانون وکلا بخونم که زمان میخواد نمیدونم چیکار کنم فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم امروز | 03:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25693 دخترم شیش سالشه خونه مامانش نگهش میداره که اون خواهر زاده ده سالش هم میاد اونجا جدا نشدیم هنوز جدا ز ... تمام تلاشتو بکن بچت پیش خودت باشه گوربابای اون کارو درسی ک بدبختی بچتو ببینی برینی تو اون موفقیت الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
باهاتم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2261 در هرصورت بچه خب پیش پدرش باشه بهتره باز خودتون بهتر میدونید میتونید بهشون همین مورد ک ناراحتی بگید ... اخه یک بار گفت داداش دست به جای خصوصی من میزنه به پسر عمش میگه داداش فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 بهشون بگو ب باباش بگو بچه تنها با پسره نفرستن بالاولی خب بچه بلخر پیش باباش بهتره بلخره خرجشو میدهشمام کمتر اذیت میشید
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25693 در هرصورت بچه خب پیش پدرش باشه بهتره باز خودتون بهتر میدونید میتونید بهشون همین مورد ک ناراحتی بگید ... والا به همه پدرا هم همچین اعتماد نیومده کم نیستن ک پدر به بچه خودشم نظرانداخته الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 اخه یک بار گفت داداش دست به جای خصوصی من میزنه به پسر عمش میگه داداش خب بهش باید یاد بدی اینارو ب باباش بگه
باهاتم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2261 بهشون بگو ب باباش بگو بچه تنها با پسره نفرستن بالاولی خب بچه بلخر پیش باباش بهتره بلخره خرجشو میدهشم ... من درآمد دارم از جایی نگران خرج و مخارجش نیستم فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25693 اخه یک بار گفت داداش دست به جای خصوصی من میزنه به پسر عمش میگه داداش وای نه خدایا توبه توچجوری سرتو زمین میذاری بخوابی بااین حرفا الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 باید این چیزا رو بهش قبلتر ازینا یاد میدادیک هرکی اینجوری کرد بره ب باباش بگه خجالتی نکشهو کلا بدون این کار بدی
باهاتم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2261 خب بهش باید یاد بدی اینارو ب باباش بگه عزیزم شوهر من منطق داشت الان وضع زندگیش این نبود فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 والا چی بگم باید این چیزا رو کلا بهش یاد میدادی نمیدونم باز خودت بهتر میدونی ما درجریان ریز زندگیت نیستم
باهاتم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2261 والا چی بگم باید این چیزا رو کلا بهش یاد میدادی نمیدونم باز خودت بهتر میدونی ما درجریان ریز زندگیت ن ... همرو توضیح دادم که اومده بهم گفته ولی از باباش میترسه از بس کتک زده منو فکر میکنه اگه بگه اونم میزنه فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 عزیزم شوهر من منطق داشت الان وضع زندگیش این نبود خب پیش خودت نگهش دار ک یکم بزرگ ش حداقل آسیب نبینه
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 ولی کلا بهش یاد بده این چیزا رو بدونه ازین چیزا دیدم هم ب شما هم ب باباش بگاین ب نفع خودشه
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2722 همرو توضیح دادم که اومده بهم گفته ولی از باباش میترسه از بس کتک زده منو فکر میکنه اگه بگه اونم میزنه 🤦♀️