2777
2789
عنوان

پسر روسی*

| مشاهده متن کامل بحث + 8180 بازدید | 165 پست
دیگ چی ماشالا همه جا خانوم ها شاغل اند تو کارخونه حسابداری اداره ها بانک ها معلم ها دکترا پس همه اون ...

تو خود همین نی نی سایت نشون میده 90 درصد مخالف سرکار رفتن زنا هستن 

امروز عصر کلاسامون بخاطر آزمون ارشد که فردا هست کنسل شد و دانشگاه قرنطینه شد  بصورت یهویی بهش ...

پس عاشقش شدی بلااااا 

چه سریع هم قبول کرده خوب داستان تموم شد عکس لطفا😐😐😐😐

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش زن فقط به پوششه از نظر شما؟  همینکه 90 درصد مردای ایرانی نمیزارن زناشون تو جامعه باشن سرک ...

عزیزم یه جایی مثل روسیه مرد با خیال راحت خواهر،همسر یا مادرشو میفرسته سر کار یا خیابون خودت میدونی اینجا اوضاع چطوره 

تو خود همین نی نی سایت نشون میده 90 درصد مخالف سرکار رفتن زنا هستن 

اینجا سرزمین عجایبه تاپیک بزن شغلت چیه بعد ببین همه دکتر مهنوس از اب در میان مثل وقتی میان گله میکنن بدبختن ولی توی تاپیک ناهار چی دارید مینویسن میگو سوخاری و جوجه و و چنجه

اینجا سرزمین عجایبه تاپیک بزن شغلت چیه بعد ببین همه دکتر مهنوس از اب در میان مثل وقتی میان گله میکنن ...

ادامه نمیدم باهات

نسبت به جامعه آماری حساب کنی 

90 درصد خانم های شاغل مجرد هستند تو ایران 

لطفا دیگ ریپ نزن 

یه سرچ بزن گوگل

ادامه نمیدم باهات نسبت به جامعه آماری حساب کنی  90 درصد خانم های شاغل مجرد هستند تو ایران&nbs ...

یه بار دیگ ریپ میزنم ک نسبت به هر چیزی توی نت اعتماد نکن اطرافیان من همه متاهل و شاغل اند خودمم همین طور امار زیاده تو نت خیلی امار های دیگ 

اما همیشه میگن از ماست ک برماست