2777
2789
عنوان

پسر روسی*

| مشاهده متن کامل بحث + 8183 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی درک بالایی دارن و همش میگه اینجا ارزش زن حفظ نمیشه 

اتفاقا تو ایران اززش زن خیلیم حفظ میشه از لحاظ پوشش و زینت و نگه دارنده ی الماس

منتها خیلی ها هنوز نفهیدن

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
اتفاقا تو ایران اززش زن خیلیم حفظ میشه از لحاظ پوشش و زینت و نگه دارنده ی الماس منتها خیلی ها هنوز ...

موافقم من خودم حد وسط و دوس دارم

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
اتفاقا تو ایران اززش زن خیلیم حفظ میشه از لحاظ پوشش و زینت و نگه دارنده ی الماس منتها خیلی ها هنوز ...

ارزش زن فقط به پوششه از نظر شما؟ 

همینکه 90 درصد مردای ایرانی نمیزارن زناشون تو جامعه باشن سرکار برن و.. معلومه چقد ارزش داره زن 

امروز عصر کلاسامون بخاطر آزمون ارشد که فردا هست کنسل شد و دانشگاه قرنطینه شد 

بصورت یهویی بهش پیام دادم اگر دوست دارید بریم بیرون 

خیلی ذوق کرد و ازش انتظار نداشتم اینقدر که مغروره🙈😂

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

ارزش زن فقط به پوششه از نظر شما؟  همینکه 90 درصد مردای ایرانی نمیزارن زناشون تو جامعه باشن سرک ...

دیگ چی ماشالا همه جا خانوم ها شاغل اند تو کارخونه حسابداری اداره ها بانک ها معلم ها دکترا پس همه اونا منم 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی