2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست
چرا قهر ما برا خدا مهم نیست پس ؟ چرا نمیاد دنبالمون؟ چرا نمیگه چی شده بنده من؟ چرا حالت انقدر بده ؟& ...

منم حال دلم الان خوب نیست 

نمی دونم 

ولی یه جایی خوندم اونایی که از من رویگردان میشن اگه بدونن چطور مشتاقشونم از شدت شوق بند بند وجودشون جدا میشد 

راستس من واسه حال دلم می خوام کدورتو کنار بزارم

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حال دلم الان خوب نیست  نمی دونم  ولی یه جایی خوندم اونایی که از من رویگردان میشن اگه ...

نمیدونم فعلا که حالم خوب نیست. ازش گله دارم خیلیم گله دارم ازش. خیلی جاها میتونست کاری برام بکنه نکرد الآنم میبینن حالم اصلا خوب نیست داغونم باز براش مهم نیست این چه ارتباط یک طرفه ای هست که همش من مشتاقش باشم 

نمیدونم فعلا که حالم خوب نیست. ازش گله دارم خیلیم گله دارم ازش. خیلی جاها میتونست کاری برام بکنه نکر ...

منم حالم خوب نیست

می خوام نماز بخونم شاید خوب شدم 

والا خود من اسطوره بدبختی ام 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه