2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چرا قهر کردی؟

خیلی مشکلات دارم 

گاهی واقعا کم میارم 

و یه سری شبهات در مورد اسلام 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
میشه برا منم دعا کنی عزیزم با دل پاکت 🙏🏻🥺🥺😭

حتما خواهر گلم حتما 

این کار حالمو خوب می کنه

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
دقیقا همین حسو دارم🥺🥺🥺🥺❤️

بیا حرف بزنیم سبک شیم 

گریه کن گریه واقعا آب خنک وسط بیابونه 

من تازه ابتدای قهر بودنمه عزیزم. قهر کردی چه تاثیری داشت ؟

نزار طولانی بشه نزار 

من قبل قهر با خدا مثل کوه بودم واقعا 

الان یه آدم عصبی ام که با همه بده جدی میگم 

آس جواب سوالمو بده

بیا عزیزم 

نزار قهر کنی منم می خوام کم کم آشتی کنم 

قبل قهر به جرئت می گم انگار اگه می خواستم کوهو تکون می دادم 

الان یه ادم عصبی ام که قلبش کدره 

منم یه مدت ارتباطم قط شد ولی بعدم فایده ای نداره دلم آروم نمیشه گسست بیشتر حال آدمو بد میکنه

اره حال دل خراب میشه 

بیا عزیزم  نزار قهر کنی منم می خوام کم کم آشتی کنم  قبل قهر به جرئت می گم انگار اگه می خ ...

چرا قهر ما برا خدا مهم نیست پس ؟ چرا نمیاد دنبالمون؟ چرا نمیگه چی شده بنده من؟ چرا حالت انقدر بده ؟