دوستان من ماه پیش رفتم پزشک ب خاطر😢 سینوزیتم بم اموکس کلاو و سیتریزن و ... داد بعد موعد پریودم بود من کلا اون هفته رو در حد لکه بینی پریود شدم کل روز هیچی نمیومد یهو فرداش ی قطره میومد خلاصه منم گفتم حتما از اموکسی کلاوه ک کپسول سنگینیه ممکنه خون ریزی و خشک میکنه بعد من ی چند وقت قبل اون با نامزدم ک اختلاف هم داریم و امکان جداشدنمون خیلی بالاعه، لاپایی داشتیم خلاصه داروهام تموم شد و گذشت من ۱۹ بهمن رفته بودم دکتر در واقع اگ اون لکه بینی ها مثلا ۲۵ بهمن تموم شده باشه الان ۱۰ اسفنده من چار روزی میشه لکه بینی دارم و حالت تهوع امروزم چشام درد میکنه از ی طرف میگم حتما سینوزیتم باز برگشته چون چندین باره پشت هم تا داروهام تموم میشه ب ی ماه نرسیده شروع میشه لامصب🥺از طرفی هم میگم نکنه حامله باشم چون تو گوگل زده لکه بینی تو ماه اول دوم حاملگی هس حالت تهوع هم ک دارم خلاصه یجوریه ک نگرانم کرده . فک کن همه میگن این داره جدا میشه میترسم چیزی شده باشه عابروم بره تازه باید برگردم با کسی زندگی کنم ک بچه ننس رفیق بازه دهن بینه مشروب و سیگار و.. و ی سری شیطنت ک توگوشیش کشف کردم . کاش لاپایی هم نمیرفتم باهاش بچه ها من گیجم الان نظر شما چیه راهنمایی کنیدددددد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!