دوستان من ماه پیش رفتم پزشک ب خاطر😢 سینوزیتم بم اموکس کلاو و سیتریزن و ... داد بعد موعد پریودم بود من کلا اون هفته رو در حد لکه بینی پریود شدم کل روز هیچی نمیومد یهو فرداش ی قطره میومد خلاصه منم گفتم حتما از اموکسی کلاوه ک کپسول سنگینیه ممکنه خون ریزی و خشک میکنه بعد من ی چند وقت قبل اون با نامزدم ک اختلاف هم داریم و امکان جداشدنمون خیلی بالاعه، لاپایی داشتیم خلاصه داروهام تموم شد و گذشت من ۱۹ بهمن رفته بودم دکتر در واقع اگ اون لکه بینی ها مثلا ۲۵ بهمن تموم شده باشه الان ۱۰ اسفنده من چار روزی میشه لکه بینی دارم و حالت تهوع امروزم چشام درد میکنه از ی طرف میگم حتما سینوزیتم باز برگشته چون چندین باره پشت هم تا داروهام تموم میشه ب ی ماه نرسیده شروع میشه لامصب🥺از طرفی هم میگم نکنه حامله باشم چون تو گوگل زده لکه بینی تو ماه اول دوم حاملگی هس حالت تهوع هم ک دارم خلاصه یجوریه ک نگرانم کرده . فک کن همه میگن این داره جدا میشه میترسم چیزی شده باشه عابروم بره تازه باید برگردم با کسی زندگی کنم ک بچه ننس رفیق بازه دهن بینه مشروب و سیگار و.. و ی سری شیطنت ک توگوشیش کشف کردم . کاش لاپایی هم نمیرفتم باهاش بچه ها من گیجم الان نظر شما چیه راهنمایی کنیدددددد.