خانومها من یه سال زودتر دخترمو مدرسه فرستادم به اصرار خودش ولی الان پشیمونم ،درساش خوبه ولی کسی باهاش دوست نمی شه بقیه کوچیک به حسابش میارن،همش میگه چرا کسی باهام دوست نمی شه😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم شهریور ماهی هستش زود رفت پیش دبستانی پشیمونم اصلأ هیچ کاری نمیکنن فقط غذا میبرن میخورن هر ...
پسر منم فروردینیه پیش دبستانی میره اما خیلی خوبه همه چی یاد میدن الان طرز نوشتن حروف الفبا روبلده کلی شعر سوره شطرنج... انگلیسی هم که خودم کارمیکنم باهاش تقریبا همه چی بلده
من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
تو سنای پایین حتی یکسال اختلاف سنی برای بچه ها به شدت زیاد محسوب میشه به نظرم اگر میشه با یه سال وق ...
دقیقااا دخترمن متولد نیمه اول۹۵هس فزستادم مدرسه با وجود اینکه پیش دبستانی رفته بود کامل با ذوق و کل تابستون کلاس زبان رفته بود وخیلی دوست داشت امسال که گذاشتم مدرسه هرکاری کردیم نموند بخام مفصل بگم ده صفحه میشه نهایت دکتر ومشاوره بردم هردو گفتن نیمه اولیا همیشه بهشون ظلم میشه بچت امادگی نداره هوشی عالیه ولی روحی آماده نیس ولش کن ....منم نفرستادم گفتم سال دیگه خیلیی هم هزینه کرده بودم مدرسه نصف شهریه ۸تومن داده بودم برنگردوند واسه دوهفته
چجوری!امکانش هست!شما چکار کردی !منم میخوام پسرم یه سال دیرتر بره یعنی همسرم بیشتر اصرار داره خودشم کوچیک بوده مدرسه که رفته خاطراته خوبی نداره پسرم اخرای مرداده بچه شما چجوریه؟الان راحته؟بزرگتره از لحاظه قدی از بچه ها مشکلی نیس؟
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓
شما از اون دسته افرادی هستید که بهتون میگن ،نکن باز کار خودتو میکنی بیا الان اعتماد به ...
یآدم به خیر یه مادری بود می گفت می خوام دخترم بزارم جهشی! گفتم برای چی ؟ گفت یک سال زودتر دیپلم می گیره!، گفتم خوب که چی بشه! گفتم زودتر شوهرش می دم می ره سر زندگیش!