2777
2789
عنوان

دخترم و یه سال زودتر مدرسه فرستادم پشیمونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 290 پست

ربطی نداره 

اتفاقا بچه های ریزه میزه و کوچولو تو مدرسه خیلی پرطرفدارن و بچه های بلندتر و بزرگتر مدام مسخره میشن 

فقط مدرسه بچه های خودم نیست خیلی جاها دیدم و شنیدم که اینطوریه

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
مرداد

چه سالی...قبول نمیکنن..من دخترم امسال پیش دبستانی هست به مدیر گفتم هزینه پیش رو میدم اما نیا مستقیم بره اول قبول نکردن.گفتم حتی از سنجش بگیرین همه چیزای پیش دبستانی بلده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم مهر ماهیه در اصل باید دو سال دیگه بره مدرسه ولی گفتن از سال آینده می‌تونه بیاد یعنی یکسال ز ...

مشکلی نیست با شهریور یک ماه یا کمتر اختلاف داره

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
من دخترم شهریور ماهی هستش زود رفت پیش دبستانی پشیمونم اصلأ هیچ کاری نمیکنن فقط غذا میبرن میخورن هر ...

رو روابط اجتماعیش خیلی اثر داره من از ۴ سالگی مهد میرفتم با اینکه مامانم خانه دار بودش اجباری نبود کع حتما برم ولی الان میبینم چقد نسبت به بقیه اعتماد به نفس بیشتری دارم راحت تر با بقیه اخت میشم

آره مدرسه غیر دولتی،۴ و نیم سالش بود کلاس اول گذاشتم

حداقل متولد 95باید باشه،چرا آنقدر زود فرستادی؟ 

بعد از عید بفرستش کلاس نقاشی،هنری، ورزشی و... نفرستش دیگه مدرسه.میترسی از کجا عقب بمونه؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

منم یکسال زودتر رفتم مدرسه

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

مگ میشه شعر یاد میدن،قران،آزمایش علوم،نقاشی و رنگ امیزی،خمیر بازی،گل بازی،کتابای مخصوص دارن یا اینا ...

توی شاد میفرستن میگن خودتون یاد بدید

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
دوست نشدن باهاش ربطی به سن نداره فقط بلد نیست دوست پیداکنه خودت براش دوست خوب پیدا کن

نه خیلی ارتباطاتش قویه ما پارک میریم یا دخترهای همسایه خیلی زود دوست میشه،ولی بچه های کلاسش چون فهمیدن این کوچیکه،باهاش دوست نمیشن،فقط ساله دیگه باید مدرسه شو عوض کنم و کسی نفهمه این جهشه

پسر من شهریوری هست و درست سر شش ساله رفت  و تاثیری در دوست و اینا نداره  دختر شما چند ما ...

سره شیش سال رفت اول یا پیش!

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

یه سال زودتر به کنار،یه جای عجیبی نوشتی که کار غیرقانونی میکنه منتظر عواقبش باش،و این که همین الان هم بچه رو از اون مدرسه دربیاری ببری جای دیگه شاید مجبورش کنن یه پایه رو دو بار بخونه،چون به شدت رو این چیزها سخت گیری میشه حالا مدیر شما چه جوری کنار اومده،نمیدونم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷