خانومها من یه سال زودتر دخترمو مدرسه فرستادم به اصرار خودش ولی الان پشیمونم ،درساش خوبه ولی کسی باهاش دوست نمی شه بقیه کوچیک به حسابش میارن،همش میگه چرا کسی باهام دوست نمی شه😔
چه سالی...قبول نمیکنن..من دخترم امسال پیش دبستانی هست به مدیر گفتم هزینه پیش رو میدم اما نیا مستقیم بره اول قبول نکردن.گفتم حتی از سنجش بگیرین همه چیزای پیش دبستانی بلده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم شهریور ماهی هستش زود رفت پیش دبستانی پشیمونم اصلأ هیچ کاری نمیکنن فقط غذا میبرن میخورن هر ...
رو روابط اجتماعیش خیلی اثر داره من از ۴ سالگی مهد میرفتم با اینکه مامانم خانه دار بودش اجباری نبود کع حتما برم ولی الان میبینم چقد نسبت به بقیه اعتماد به نفس بیشتری دارم راحت تر با بقیه اخت میشم
دوست نشدن باهاش ربطی به سن نداره فقط بلد نیست دوست پیداکنه خودت براش دوست خوب پیدا کن
نه خیلی ارتباطاتش قویه ما پارک میریم یا دخترهای همسایه خیلی زود دوست میشه،ولی بچه های کلاسش چون فهمیدن این کوچیکه،باهاش دوست نمیشن،فقط ساله دیگه باید مدرسه شو عوض کنم و کسی نفهمه این جهشه
یه سال زودتر به کنار،یه جای عجیبی نوشتی که کار غیرقانونی میکنه منتظر عواقبش باش،و این که همین الان هم بچه رو از اون مدرسه دربیاری ببری جای دیگه شاید مجبورش کنن یه پایه رو دو بار بخونه،چون به شدت رو این چیزها سخت گیری میشه حالا مدیر شما چه جوری کنار اومده،نمیدونم