2777
2789

۲۲سالمه یه دختر ۲ساله هم دارم همیشه دوس داشتم برم کلاس اسکیت ولی موقعیتش پیش نیومد اصلا الان میخوام برم شوهرم میگه فک کردی بچه ای میگی میخوام برم کلاس اسکیت😅خدایی از نظر شما کسی با شرایط من بره کلاس اسکیت ایرادی داره؟

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دبیرستانی بودم رفتم تو کلاس من بچه مچه زیاد بود خجالت میکشیدم ولی خصوصیم داشت ک هزینش بیشتر بودمربی فقط با توکار میکنه دیه خجالتم نمیکشی

برا شروع هیچ‌چیز دیر نی😊

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

نه من دخترمو میبردم کلاس اسکیت اونجا یه تایمی بود مخصوص مادر و بچه ها ، خیلیا بودن حتی سن های بالاتر،  بالای ۳۰ 

منم دلم میخواست برم ولی پشیمون شدم چون مختلط بود اونجا سختم میشد ، منظورم مثلا اقایون بودن تو جایگاه انتظار که داخل پیستو میدیدن 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

من وقتی بیست و دو سالم بود خواستم تکواندو رو شروع کنم با همین حرفهای مزخرف اطرافیان نرفتم و منصرف شدم الان سی و پنج سال سنمه اگه همون موقع شروع می‌کردند الان سیزده سال سابقه ام بود دان سه بودم میتونستم ب آرزوم برسم و مربی بشم ولی الان کمرددرد و زانو درد اجازه این ورزش رو بهم نمیده فقط باشگاه بدنسازی می‌رم 😔بهت میگم از فردا شروع کن تا چهل سالگی هجده سال سابقه اسکیت میشه واست با کلی تجربه