2777
2789
عنوان

اگه برم کلاس اسکیت با این سنم مسخرم نمیکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 33 پست
بامن کاری کردن حس میکنم ۵۰سالمه بخدا.هیچ انگیزه ای ندارم ب هیچیم جز اسکیت علاقه ندارم.از بچگی دوس دا ...

منم ب یادگیری انگلیسی و تکواندو خیلی بینهایت علاقه داشتم ولی مادرم اجازه نمیداد میگفت جای دختر بیرون خونه نیست ازدواج هم کردم شوهرم میذاره کلاس زبان برم ولی دانشگاه میگه نرو و تکواندو هم ک الان دیر شد همون موقع میگفت اشتباه من بود تحت تاثیر حرفهای دیگران بعد چند جلسه نرفتم 😔الان پشیمونم خلاصه ک ب هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم 🥺ولی دارم سعی می‌کنم دخترم ب هرچی می‌خواد برسه 😍شماهم برو نترس ناامید نشو با چند جلسه رفتن ول نکن ادامه بده حتما موفق میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب یادگیری انگلیسی و تکواندو خیلی بینهایت علاقه داشتم ولی مادرم اجازه نمیداد میگفت جای دختر بیرون ...

اگه جلسه اولو شروع کنم هیچوقت دیگه ولش نمیکنم🥲حتما میرم حتما❤️مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟