2777
2789
عنوان

اگه برم کلاس اسکیت با این سنم مسخرم نمیکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم اسکیت ها ازین اسکیت رو برفا ؟

اسکیت روی برف اصلا نداریم اسکی روی برف داریم اسکیت از همون کفش های چرخ دار هست ک روی آسفالت باهاش راه می‌رن اسکیت بورد هم تخته ای هست ک زیرش چرخ داره اونم روی آسفالت اینا باهاش راه می‌رن 

خیلی ممنونم از همتون یکم ارادشو نداشتم ک بخوام این کارو کنم همش میگفتم حالا مسخرم میکنن میگن فک کرده بچس دخترش باید بره کلاس اسکیت خودش میره و کلی از حرف خانواده شوهرم میترسیدم😅ولی الان یکم دلو جرئت پیدا کردم با حرفاتون .مرسی از تک تکتون

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
اسکیت فقط مال بچه هاس مگه؟خیلی دوس دارم برم ولی شوهرم میگه زشته😭

نه خانم .من ۲۸ سالمه .شیراز هستم پیست اسکیت که میرم دو تا خانم یکی ۴۲ و یکی ۵۱ ساله هم میان اسکیت اصلنم زشت نیست

بعدها شاید یک روز،خاک من هم گُل دهد.بعدها هر جا گلی دیدی مرا در خاطر آر
خیلی ممنونم از همتون یکم ارادشو نداشتم ک بخوام این کارو کنم همش میگفتم حالا مسخرم میکنن میگن فک کرده ...

وقتی با اسکیت حرفه ای راه رفتین با دخترت  جلوی خانواده ی شوهر اونوقت دهنشون باز میمونه 😂تازه میتونی مربی هم بشی بعدا آموزش بدی 

نه خانم .من ۲۸ سالمه .شیراز هستم پیست اسکیت که میرم دو تا خانم یکی ۴۲ و یکی ۵۱ ساله هم میان اسکیت اص ...

چ خوب.کدوم شهر زندگی میکنین؟

وقتی با اسکیت حرفه ای راه رفتین با دخترت  جلوی خانواده ی شوهر اونوقت دهنشون باز میمونه 😂تازه م ...

وای تو بیا من بغلت کنم😭😭😭یکی از رویاهامه ک بتونم با دخترم تو خیابونا اسکیت سواری کنم😭

وای تو بیا من بغلت کنم😭😭😭یکی از رویاهامه ک بتونم با دخترم تو خیابونا اسکیت سواری کنم😭

من مطمئنم میشه فقط کافیه از فردا شروع کنی نه از شنبه 😍چشم بهم بزنی دیدی چند سال گذشته و حرفه ای شدی 

اسکیت روی برف اصلا نداریم اسکی روی برف داریم اسکیت از همون کفش های چرخ دار هست ک روی آسفالت باهاش را ...

اهااا آره 😂😑

چون من کوچیک تر بودم خودم یاد گرفتم میرفتم نمیدونستم کلاس هم داره اسونه 

من وقتی بیست و دو سالم بود خواستم تکواندو رو شروع کنم با همین حرفهای مزخرف اطرافیان نرفتم و منصرف شد ...

بامن کاری کردن حس میکنم ۵۰سالمه بخدا.هیچ انگیزه ای ندارم ب هیچیم جز اسکیت علاقه ندارم.از بچگی دوس داشتم برم ولی وضعیت مالی بابام اینا خوب نبود مونده تودلم خیلیییییی.کل گوشیم کلیپ دختراییه ک دارن با اسکیت توخیابونا میرن همش خودمو تصور میکنم ب جای اونا🥲

من مطمئنم میشه فقط کافیه از فردا شروع کنی نه از شنبه 😍چشم بهم بزنی دیدی چند سال گذشته و حرفه ای شدی ...

🤤🤤🤤وایییی.حتی فکرشم قشنگه

اهااا آره 😂😑 چون من کوچیک تر بودم خودم یاد گرفتم میرفتم نمیدونستم کلاس هم داره اسونه 

منم بلدم البته تقریبا از ۱۲سالگی دیگه گذاشتمش کنار الان چون نمیشه تو خیابونا برم اسکیت سواری کنم میخوام برم کلاس حداقل اونجا عقده هامو خالی کنم😅🤣