سلام دوستان من كارمندم و حدودا ١ سال و نيم ميشه از همسرم جدا شدم..تو محيط كار خيلي خواستگار دارم و هيچ كس خبر نداره من متاركه كردم.يه ارباب رجوع خيلي پولدار داريم مدتي بخاطر پرونده .. زياد مراجعه ميكرد . ميز بغلي من يه خانم خيلي خوب هست كه كه با من رابطش خيلي خوبه. ديروز گفت آقاي فلاني كه واسه پرونده ماليش اومده سازمان،از شما تحقيق كرده
واسه ازدواج.. اما خيييلي تاكيد كرده كه آيا من قبلا ازدواج كردم يا نه.. وقتي مطمئن شده مجرد هستم خواستگاري كرده قراره به همكارم زنگ بزنه و واسه ازدواج و آشنايي بيشتر هماهنگ كنه. هرچي از تيپ و قيافه و ثروت بگم كم گفتم.. از منم ٦سال بزرگتره.. خلاصه ميتونم بگم بهترين خواستگاريه كه تا حالا داشتم.. اما متاسفانه مسئله به اين مهمي رو نميدونم كي و چجوري مطرح كنم. ناگفته نماند به هيچ خواستگاري نميگفتم متاركه كردم همون ابتداي راه جواب منفي ميدادم. اما الان اين مورد خيييلي فرق داره و واقعا خيلي ترسناكه كه بعد از شنيدش بزاره بره..خواهرم ميگه جلسه سوم بگو .. نميدونم بايد چيكار كنم .. ناگفته نماند پارسال يه خواستگار تقريبا همين موقعيت داشتم.. اما همون جلسه اول گفتم موضوع رو .. و رفت ..😔