2777
2789
عنوان

اگه فک میکنی خدا دوست نداره..بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستید بزارم؟

بگو منتظریم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

قبلشم که رگمو بزنم کلی قرص خورده بودم...دیگه کم کم چشام سیاهی رفت..چشامو ک باز کردم دیدم تو بیمارستانم یه دستم سرم به دوتا پاهامم سرم وصل اینطوری مو سه بار معدمو شست و شو داده بودن...اینقد درد داشتم...این موادیم ک وارد بدنم میشد دکترم میگفت ک درد دارن..خلاصه ک من مرخص شدم اومدم.....خونه بعدش...خلاصه بگم بعد چن وقت خونواده اومدن تو گوشم هی خوندن اینجوری ابرومن میره بیا قبول کن پسره رو...الان همه میگن دحتره با یکیه بخاطر همین رگگشو زده منم کتحت فشار بودم قبول کردم

تیکه ای بگو تند بگو

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

منم باز به هر دری متوصل شدم..باز دیدم...نمیشه...چله دعا نماز باز شروع کردم نشد...

ولی همیشه تعریف نماز شبو شنیده بودم...یک شب تصمیم گرفتم بخون...ایننمازو نزدیک یک هفته ادامه دادم...تااینکه میخواستن عروسی رو راه بندازن....پسره چن روز قبل عروسی....

هستید؟

زود باش تو رو خدا

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

چرا پسررو نمیخاستی ؟؟

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم