2777
2789
عنوان

مامان و بابام همش دعوا میکنن

279 بازدید | 10 پست

این وسط منم بین شون گیر کردم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی نمیدونم چیکار کنم ، هی میگم دخالت نکنم اوضاع بدتر میشه تاهم میام هر کدوم رو آروم کنم یا راهنمایی کنم هیچکدوم شون کوتاه نمیان🤦🏻‍♀️از بچگی تا الان همیشه بین شون جدل و بحث بوده🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو شرایط تو بودم مطمئنم حرفمو قبول نمیکنی

من همیشه طرف مامانمو میگرفتم الان ک ۲۶ سالمه و خونه و زندگیه خودمو دارم فهمیدم اصلا باید بری تو اتاق درو ببندی اصلا اصلا تو کارشون دخالت نکن

تو مسئول زندگی اونا نیستی

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
ببین من تو شرایط تو بودم مطمئنم حرفمو قبول نمیکنی من همیشه طرف مامانمو میگرفتم الان ک ۲۶ سالمه و خو ...

منم سعی میکنم بیخیال باشم ولی اگه ولشون کنی میوفتن جون هم و کتک کار اینا پیش میاد ازون طرف یه برادر کوچیکتر دارم و خیلی نگرانم که تو بین این دعوا ها واسه اون مشکل پیش بیاد

مال منم همینن بهترین کار اینه سعی کنی یجوری سرشون گرم کنی با فیلم و..هر چی

جدیدا حتی کنار هم نمیان تا بشه حواسشون رو پرت کرد تا یه دقیقه ولشون کنی خون راه میندازن

خب اول نیای بگی سنت کمه ولی تجربه دارم

اکثر اوقات که دخالت میکنی بیشتر عصبی میشن پس بزار بحث شونو بکنن فقط اگر خدایی نکرده خواستن بهم اسیب بزنن بروجدا شون کن بعد  ارومشون کن حالا یا چایی بده بهشثن یا اب ( باور کن باز نصف شب اشتی میکنن دیدم که میگم😉) 

منم سعی میکنم بیخیال باشم ولی اگه ولشون کنی میوفتن جون هم و کتک کار اینا پیش میاد ازون طرف یه برادر ...

خب اونو ببر تو اتاق خودت پیش خودت سرگرمش کن مثلا باهاش ماشین بازی کن تا حواسش پرت شه