این وسط منم بین شون گیر کردم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی نمیدونم چیکار کنم ، هی میگم دخالت نکنم اوضاع بدتر میشه تاهم میام هر کدوم رو آروم کنم یا راهنمایی کنم هیچکدوم شون کوتاه نمیان🤦🏻♀️از بچگی تا الان همیشه بین شون جدل و بحث بوده🤦🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من تو شرایط تو بودم مطمئنم حرفمو قبول نمیکنی من همیشه طرف مامانمو میگرفتم الان ک ۲۶ سالمه و خو ...
منم سعی میکنم بیخیال باشم ولی اگه ولشون کنی میوفتن جون هم و کتک کار اینا پیش میاد ازون طرف یه برادر کوچیکتر دارم و خیلی نگرانم که تو بین این دعوا ها واسه اون مشکل پیش بیاد
اکثر اوقات که دخالت میکنی بیشتر عصبی میشن پس بزار بحث شونو بکنن فقط اگر خدایی نکرده خواستن بهم اسیب بزنن بروجدا شون کن بعد ارومشون کن حالا یا چایی بده بهشثن یا اب ( باور کن باز نصف شب اشتی میکنن دیدم که میگم😉)