2777
2789
عنوان

تجربه ی من از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 52 پست
اون اذیت نشد من شدم

اکثر آقایون بعد از طلاق ، اوایلش شادن و فکر میکنن بهترین کارو کردن که از شریک زندگیشون جدا شدن ...ولی چند سال که میگذره هیچی واسشون مثل همسر اولشون نمیشه ...

در حالی که برعکس ، ما خانم ها اوایل طلاق ناراحتیم و بعدش کم کم فراموش میکنیم ...

الله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتم یهو فهمیدم خیانت میکنه

چرا همه خیانت میکنن،کم کم دارم به این نتیجه میرسم ذات مردا تنوع طلبه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
خیانت کرد من خواستم جدا شم اونم مقاومتی نکرد انگار مدتها بود ک منتظر این اتفاق بود

پس ولش کن به روت نیار ،اینجوری غرورت میشکنه ،خیلی پررو بوده!

مهریتو بگیر ازش

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
اکثر آقایون بعد از طلاق ، اوایلش شادن و فکر میکنن بهترین کارو کردن که از شریک زندگیشون جدا شدن ...ول ...

همه اینطوری نیستن

اونم با یه زنه دوسته تنها نیست که بخواد سختی بکشه

اصلا دلتنگ من نیست

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
با یکی دوست شدم احتمالا ازدواج میکنیم

مگه کی جدا شدی؟

سریع وارد رابطه نشو ،گاهی اوقات فرصت فکر کردن بد نیست

منم جداشدم  از همسرم  تومحضر بغض داشتم قبلش هیچی حالیم نبود وقتی دیدم داره تموم میشه   ...

من حتی محضرم تنها رفتم

اون نیومد 

یعنی انقدر از من بیزار بود

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
منم جداشدم  از همسرم  تومحضر بغض داشتم قبلش هیچی حالیم نبود وقتی دیدم داره تموم میشه   ...

چ احساسی😪🥺مشخصه دوست داشته ،اما خب انسان جایزالخطاست ،خوبه که بخشیدیش