2777
2789
عنوان

تجربه ی من از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میخاد جداشین؟

ی چیز بچگانه رو بهونه کرده و نمیدونم کلا قراره ب کجا ختم بشه

ازدواج اصلا قشنگ نیست...🙂

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خیلی سخته آدم زندگیه  چندین سالشو بزار کنار

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
اره بعد از مرگ عزیز ، طلاق سخت ترین درده ... فراموش نمیشه ، ولی کمرنگ میشه تو ذهنت ..

کم کم ادم سعی میکنه بهش فکر نکنه

اما از نظر روحی ادمو ……

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
خیلی سخته آدم زندگیه  چندین سالشو بزار کنار

خیلی

روزی که وسیله هامو از خونم گرفتم  کلیدو کذاشتم اومدم بیرون دردش از دلم بیرون نمیره

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
کم کم ادم سعی میکنه بهش فکر نکنه اما از نظر روحی ادمو ……

اره خب ، طبیعبیه عزیزم .بلاخره یه مدت با یه انسان زندگی کردی ..خوب یا بد جسم و روحتو باهاش شریک شدی ...دلتنگی کاملا طبیعیه

ولی نگران نباش .اینم میگذره

الله❤
من همین الان تو مرز طلاقم نمیدونم ی فرصت دیگه بهش بدم یا نه  البته دلم برای بچه توراهمم میسوزه ...

حامله ای؟

طلاق میگیری😐بنظرم یه فرصت بهش بده اون بچه نیومده میشه بچه ی طلاق 

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

طلاق در هر صورت درد داره

حتی اگه بدترین شوهر عالم رو هم داشته باشی باز ته دلت دوستش داری

بالاخره یه مدت باهاش زندگی کردی و با هم سفر رفتید و باهاش کلی خاطره داری و به هر حال یه روزایی هم با هم خوش بودید دیگه، هممممممه‌ی روزها که سیاه سیاه نبوده...

ولی مهم اینه که دلایل کافی و منطقی برای جدایی داشته باشی

به احساسات صرف نباید بها داد 

اگه دلایلت منطقی و متقن باشه، حتی 30 سال بعد وقتی برگردی پشت سرتو نگاه کنی خودتو تحسین می کنی بابت شجاعتت

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️
خیلی روزی که وسیله هامو از خونم گرفتم  کلیدو کذاشتم اومدم بیرون دردش از دلم بیرون نمیره

شوهرت خواست جدا بشی؟

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای