2777
2789
عنوان

درد دور ناف پسرم

13536 بازدید | 25 پست

الان بیشتر از یک ماهه میگه دلم درد میکنه معمولا بعد از غذا خوردن میگه تا الان ۵ تا دکتر بردمش هر کدوم یه مشت دارو میدن و میگن چیز مهمی نیست ،آزمایش انگل و میکروب معده هم بردم چیزی نشون نداد خوب بود، طب سنتی هم بردم گفت نافش نیفتاده انگل داره اونم ابتدای رودش که تو آزمایش نشون نداده، اونم کلی دارو داد که الان سه روزه میدم ولی باز میگه دلم درد میکنه ،چند روز هم هست گاهی میگه سرم گیج میره خسته میشم،بخدا دیگه درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم کلی استرس به جونم افتاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هیچ دکتر یا طب سنتی نگفت اینو

شکمشو باروغن چرب کن به شکل دایره

ناخن انگشت شستتو بگیر وقتی قشنگ ماساژ دادی شکمشو انگشت شستتو بچرخون تو نافش بعد نگهدار قشنگ انگشتت ومیکشه داخل بعدپنج دقیقه یهوبکش انگشتتو دوبارماساژ بده تموم فقط انگشتتوزیادفشارندی

اب هم سرپانخوره وسط غذاهم زیاداب نخوره

خدایاخودت هوامون وداشته باش

نون سفید آره 

ببین اگه با خوردن این نونا دردش زیاد میشه باید نونشو سبوس دار کنی پسر منم اینجوریه حتی یه دکتر گفت فتقه اما خودمون فهمیدیم مال نون سفیده. یه حالتی گلوله میشه تو روده ها میمونه 

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52