2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین لطفا ❤️

257 بازدید | 21 پست

بچها از بی پولی خانوادم خسته شدم من حتی یک خواهرم ندارم که باهاش درد و دل کنم نمیدونم ممنوعه تاپیک بی پولی یا نه ولی هیچ کس و ندارم باهاش درد و دل کنم 💔😭 فقط بست و یک سالمه اما هر بدبختی بگید کشیدم گاهی حس میکنم خیلی خیلی بدبختم فقط ۲۱ سالمه اما تو زندگیم کلی خاطره بد داره از بی پولی از درد از شکست عشقی همه چی ... بابام معتاده از وقتی چشم باز کردم چهار پنج سالم بود این موضوع رو فهمیدم درد کشیدن پدرم غصه خوردن مادرم همه رو دیدم و همش یادمه متاسفانه خیلی هم روحیه حساسی دارم و همه چی هم یادم میمونه همیشه دعوا ها پدر مادرم همه چیز یادمه دبستان بودم اما درد بی پولی خانوادم و کشیدم الآنم دم عیده هیچ خبری از خرید نیست دلم خیلی خیلیییی گرفته گاهی فک میکنم آیا واقعا حق من بود این همه بدبختی واقعا .... لطفا لطفا لطفاً اگر شرایطی مناسبی ندارید حتی یک بچه هم بدنیا نیارید بخدا بچها گناهی نکردن از کودکی بدبختی بکشن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کن هر طور شده واسه خودت اینجا ایرانه واسه ما مردم عادی معجزه اتفاق نمییوفته سر خدا هم شلوغه حسابی وقت نمیکنه به ما برسه فقد خودتی مطمئن باش هیچ کس به جز فکرت و تلاشت نمیتونه بهت کمک کنه

خوب عزیز ما قبل از بچه دار شدنمون مشکل نداشتیم الان با دوتا بچه دارم توی مشکلات غرق شدم نمیگم مشکل مالی ندارم چون خودمم کار میکنم اما شوهرم واقعا گند اخلاق شده نمیدونم چه مرگشه شاید زیر سرش بلند شده الانم که دوماهه ول کرده رفته تنگ دل مادرش 

شب عیده اتفاقا برای بچه هام یکی یه دست لباس خریدم که دلشون خوش باشه اما دلمون خونه نمیدونم چرا زندگیم اینطوری شد

ماها واقعا حقمون این زندگی نیست 💔😭 گاهی از ته دلم آرزو مرگ دارم 

منم همین میگفتم و میگم

ولی جدیدا با یکی که طالع این چیزا میگه صحبت کردم گفت همه ما خودمون این زندگیمون انتخاب میکنیم و گفت تو آنقدر روح بزرگ و شجاعی داشتی که این زندگی انتخاب کردی پس شکایت نکن ،تا زمانی هم که هی شکایت کنی تو هیچ کارت موفق  نیستی

تلاش کن هر طور شده واسه خودت اینجا ایرانه واسه ما مردم عادی معجزه اتفاق نمییوفته سر خدا هم شلوغه حسا ...

دقیقا .منم قبلا رو پدرمو و داداشام زیاد حساب باز کرده بودم ولی فهمیدم همه به فکر خودشونن

کاش موقع مرگم پدرم چشمانم را ببندد
تلاش کن هر طور شده واسه خودت اینجا ایرانه واسه ما مردم عادی معجزه اتفاق نمییوفته سر خدا هم شلوغه حسا ...

بخدا من همه جور بد آوردم هر جا خواستم کار کنم نشد مدرک هم ندارم جای درستی برم سرکار احساس میکنم یه دختر مضلوم بدبخت بیچارم گاهی دلم خیلی برای خودم حتی میسوزه 

خوب عزیز ما قبل از بچه دار شدنمون مشکل نداشتیم الان با دوتا بچه دارم توی مشکلات غرق شدم نمیگم مشکل م ...

هیچی قابل پیش بینی نیست،منم فکر نمیکردم یه روز آنقدر مادر عصبی و زود رنج باشم که الانم

فکر میکردم صبح تا شب با بچم عشق میکنم ولی الان در عمق تنهایی و دل مردگی هستم

بخدا من همه جور بد آوردم هر جا خواستم کار کنم نشد مدرک هم ندارم جای درستی برم سرکار احساس میکنم یه د ...

همه تجربه میکنن میرسن تو اوج نا امیدی ولی باید تسلیم نشی یه بخدا چند سال دیگه به مشکلات الانت میخندی .نمیخوام طبق معمول ایرانی ها بگم من بدخترم ولی من مرد هستم متاهل تو این اوضاع با دیسک کمر بازم دارم کار میکنم شما مسئولیتت الان فقد خودتی