2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66355 بازدید | 1440 پست
ازت ممنونم ، شما نایب نمیشی؟

عزیزم نایب نداره که..راحته..گلی من خودم بیشتریه ماهه هیچی نمیبینم.برای دوستام انجام دادم..نمیدونم چرا.روزا اول میدیم الان هیچی..خودت بزنی بهتر..اماااگه نیتت روبگی یاشرایطتت بهت میگم چطورنیت کنی اینا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نایب نداره که..راحته..گلی من خودم بیشتریه ماهه هیچی نمیبینم.برای دوستام انجام دادم..نمیدونم چر ...

نه برای این نایب نمی‌خوام برای حق شناس نایب میخواستم خودم نمیتونم 

نه برای این نایب نمی‌خوام برای حق شناس نایب میخواستم خودم نمیتونم 

والا من چندسال پیش اینجا یکی برامون اومد بگیره.من اشتباهی بجا یه بار دوبار پولو ریختم...خورد یه ابم روش..زهرمارش بشه.من پدرم فوت شده.مال یتیمم خوردن نداره.انشاءالله خون از گلوش بیادبیرون.نفرین خوب نیست اما به اون زمان پول زیادی بود.

پیشنهادمیدم خودت بخونی.یه چله راحتتربردار.پولشو نذرک رسیدی بدی به یه فقرر.مشکلت چیه بگو شاید بتونم کمکت کنم

والا من چندسال پیش اینجا یکی برامون اومد بگیره.من اشتباهی بجا یه بار دوبار پولو ریختم...خورد یه ابم ...

ای بابا منم همین پریروز به یه خانمه پول دادم یاسین چله بگیره برام نمی‌دونم دیگه انجام داد یا نه 

راستش مشکلم همون کسیه که دوستش دارم :) دوست دارم آشتی کنیم ، فقط نگو که به صلاحت نیست :) آخه چرا هرچیزی ک دوست دارم به صلاحم نیس:)))؟

چله های خوبی برداشتم مثل حشر و زیارت عاشورا هنوز روز سوم چهارمم، ولی همش ناامید میشم 

ای بابا منم همین پریروز به یه خانمه پول دادم یاسین چله بگیره برام نمی‌دونم دیگه انجام داد یا نه  ...

بیاخصوصی

کلا اون شد درس عبرت که به هیچکسی تومجازی اعتماد نکنم..حتی تو دنیای واقعی.همون پولو نذرمیکردم یه چله ساده خودم برمیداشتم.همونو نذرمیکردم مثلاااون زمان فکرکنم حدود 300ریخته بودم..یعنی اشتباهی دوبرابر ریختم که حدود 300شد..گفت شماره کارت بده برگشت بدم دست دست کردم.دیگه خبری ازش نشد.گفتم باشه عجله نکن.اینجا دیدم یه نفردیگه هم بهم گفت سرمنم کلاه گذاشته.ازگلوش  که رفته پایین.امااامیدوارم خون بیارشون بالا

میتونستم نذرساده خودم بردارم.بعدبگم حل شد 300میدم به یه نیازمند.توام اینطورنذرکن

@saharsahari  

عزیزم ازاین روش کمک‌بگیر

دو اینجا به کسی اعتمادنکن‌.من‌به یکی پول دادم‌برای همین خورد یه ابم‌روش.چندسال پیش اون موقع مثلا اگه گفت ۱۵۰ من اشتباهی دوبار واریزکردم.گفت شماره بده برگشت بدم‌گفتم عجله نکن.‌دیگه‌نداد و بعدم انلاین نشد‌..چندسال بعد اینجا یکی گفت سراونم‌کلاه گذاشته طبق مشخصات حدس زدم‌همونه

از همین روش کمک بگیر دوما خودت یه چله راحت بردار همین‌پولو که میخوای بدی نایب معلدم‌نیس برات بگیره یانه..نذر کن بدی به به فقیر

@saharsahari     عزیزم ازاین روش کمک‌بگیر دو اینجا به کسی اعتمادنکن‌.من‌به یکی پول دادم ...

چی بگم والا.دوبار تاحالا دادم بدام گرفتن. ازدواجم جور نشد سری اول خودم خیلی مراقبه کردمممم ولی هیج

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
چی بگم والا.دوبار تاحالا دادم بدام گرفتن. ازدواجم جور نشد سری اول خودم خیلی مراقبه کردمممم ولی هیج

اولا تا زمانش نرسه تو روزی یه بارم قران ختم‌کنی نمیشه..باید زمان برسه

دوما ازکجا معلوم انجام دادن..بیا همینو که گفتم انجام بده عزیزم.پولم‌به کسی نده.باز حداقل اگه یکیو ازنزدیک میدی و اشنا انجام‌داد ه بود مطمین بوددی باز یه چیزی...اما اخه اینجا معلوم‌نیست بگیرن نگیرن.بنظرمن‌پولشو بدی به یه بچه یتیم بهتره

اولا تا زمانش نرسه تو روزی یه بارم قران ختم‌کنی نمیشه..باید زمان برسه دوما ازکجا معلوم انجام دادن.. ...

الان میگی چیکار کنم؟؟خودم خیلی ختم و دعا و چله دارم چه تکی چه گروهییی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام