2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66417 بازدید | 1446 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هیچ سندی نداره اونایی که سند داره و امام ها قسم خوردن حاجت میگیری نشده و برسه ب این ....طاقت ندا ...

سندش مفاتیح...اگه داری برو بخون...منم خودم روش های بی سند نرفتم.یعنی رفتماا اما جواب نگرفتم.یکیم جواب عکس مفاتیح گرفتم..وبهم ریختم

اماازروش مفاتیح رفتم ونتیجه هم فعلابرای دوموررد گرفتم

واینکه کدوم امامی به دعاچیزی قسم خورده؟؟؟اگه اون قسم خوردن هااا تحریف شدن ازجا میدونی؟؟خود امام رو دیدی که به فلان دعا قسم خورده؟؟

ازطرفی تاخدا نخواد وزمانش نرسیده باشه شماخودتو بکش.روزی یه بار قران ختم کن نمیشه

ودراخر اره بهتره انجام ندی.چون اعتقادنداری وجوابتم چه بسا الکی دربیاد.بعد اعتقادات بقیه دوستانم خراب میکنی.موفق باشی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

سندش مفاتیح...اگه داری برو بخون...منم خودم روش های بی سند نرفتم.یعنی رفتماا اما جواب نگرفتم.یکیم جوا ...

همین نماز استغاثه حضرت زهرا از مفاتیح خوندم... کشف هم انجام دادم ولی چیزی ندیدم واقعا ...

امام رو دیدی ینی چی آخه ؟ اگه اینجوری بود که کلا نباید مسلمون می‌بودیم هیچ کس حضرت محمد رو ندیده 

خلاصه خیلی کلافه شدم از همه چیز...ازت ممنونم تو خیلی خوش اخلاق بودی با من ، من برات دعا میکنم هرچند که دیگه هیچ اعتقادی نمونده اینجا :) امیدوارم موفق باشی و خدا اونجوری که با من کرد با تو نکنه 

همین نماز استغاثه حضرت زهرا از مفاتیح خوندم... کشف هم انجام دادم ولی چیزی ندیدم واقعا ... امام رو د ...

عزیزم تواززندگی من خبرداری؟برای یه حاجتم هرچی دعامیکنم نمیشه باید زمانش برسه ..عزیزم باید 7شب بزنی نه یه شب.خودم نمیبینم مثل اول وگرنه برات میزدم..

من خواستم مشکلت حل بشه.چون میدونم انتظارسخته

مرسی عزیزم انشاءالله مشکل توام حل بشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم