2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66753 بازدید | 1447 پست
عزیزم خب همه دوست دارم ادم خوب پولدار باشه...نمیدونم.امابنظرم نیت کن خدایا همسرم رو نشون بده..یابپرس ...

باشههه. قبلا با یکی دوس بودم که به صلاحم نبود...جداشدیم...باهمین روش نیت کردم کی به اون میرسم؟ خواب دیدم به اون نرسیدم اما خیلییی خوشبخت شدم تو یه اتاق بزرگ ابی رنگ بودم با لباس ابی اسمانی و انگار عقدم بود... کاش واقعیت بشه و واقعا به چنین ارامشی برسم. ممنون انجام میدم میام خبرشو میدم. دعام کن ببینم

باشههه. قبلا با یکی دوس بودم که به صلاحم نبود...جداشدیم...باهمین روش نیت کردم کی به اون میرسم؟ خواب ...

انشاءالله عزیزم..خب سوره زلزال چی دیدی؟؟؟

اون یکی نوشته منبعش کشکول من نگاه گذراکردم ندیدم.یکی یه جا دیگه نوشته.درکل من اینو قبول دارم..من سوره زلزال عکگس مفاتیح دیدم.نمیدونم کدومش درست.امیدوارم مفاتیح راست بشه همراه خوشبختی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله عزیزم..خب سوره زلزال چی دیدی؟؟؟ اون یکی نوشته منبعش کشکول من نگاه گذراکردم ندیدم.یکی یه ج ...

تو زلزال نیت کردم زندگیم با فلانی چجور میشه؟(اگه بهش برسم) خواب دیدم خانوادش باعث طلاقمون میشن. و بعدها در واقعیت هم فهمیدم که همینطور میشه. منم مفاتیحو بیشتر قبول دارم

انشاءالله عزیزم..خب سوره زلزال چی دیدی؟؟؟ اون یکی نوشته منبعش کشکول من نگاه گذراکردم ندیدم.یکی یه ج ...

مرسیی عزیزدلم. بنظر من مفاتیح درست تره چون مفاتیح بهم کفت اصلا نمیرسم بهش. حتی این معنی نرسیدن رو بعدها فهمیدم..‌چون اگه همون لحظه میفهمیدم خودکشی میکردم از ناراحتی. پس بنظرم مفاتیح درسته

تو زلزال نیت کردم زندگیم با فلانی چجور میشه؟(اگه بهش برسم) خواب دیدم خانوادش باعث طلاقمون میشن. و بع ...

والا من‌اول زلزال رفتم‌نه دیدم...بامفاتیح اره دیدم.حالاموندن.یه سالم‌گذشته و هنوز هیچی‌نشده..امیدوارم‌مقاتیح واقعی باشه اما‌با خوشبختی

مرسیی عزیزدلم. بنظر من مفاتیح درست تره چون مفاتیح بهم کفت اصلا نمیرسم بهش. حتی این معنی نرسیدن رو بع ...

هرچی‌خیره رقم‌بخوره هرچه‌زودتر

@جاریتون  

معلم شدنت مبارک باشه عزیزم....موفقیت های بالاتر  خیلی خوشحال شدم..برای منم خیلی دعاکن

بیا خوابتو تعریف کن.خوابی که باهمین روش انجام دادی

@جاریتون     معلم شدنت مبارک باشه عزیزم....موفقیت های بالاتر   خیلی خوشحال شدم..بر ...

سلام دوستای گلم 

بعله منم با این روش به نتیجم رسیدم 

حقیقتش وقتی کشف میزدم خواب هایی میدیدم که تعبیرش ن خوب بود مثل نون خامه ای و.... 

ولی وقتی نتایج اولیه اومد قبول نشدم و تعجب کردم خیلی خواب های خوبی دیدم 

تا چند وقت بعد دیدم تکمیل ظرفیت برمیدارن و ایندفعه قبول شدم 

ممنون از رهای عزیز 

انشاءالله همگی به حاجت دلتون برسید 

سلام دوستای گلم  بعله منم با این روش به نتیجم رسیدم  حقیقتش وقتی کشف میزدم خواب هایی مید ...

فدای توعزیزم.خوابی که باکشف زدی رو تعریف کن...فکرکنم گفتی یه حس قبولی داشتم همچین چیزی

نون خامه ای باکشف بود؟

آره گلم از خوشحالی یادم رفته  ولی تو خواب حس میکردم که قبول شدم

متوجه نشدم.خوابتو کامل بگو عزیزم...هول کردیاااااا

خوابی که باکشف زدی روبگو