2777
2789
عنوان

بابام بی دلیل به مامانم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست
به مامانت بگو اصلا جواب نده توام با مامانت همش حرف بزن نزار فکر و خیال الکی کنه خدایی نکرده مریض میش ...

مامانم میگه انقد خوب زندگی کردم و با شرافت که تو هیچ بزرگتر از توام نمیتونه همچین تهمتی بهم بزنه منو هم میشناسن تو رو هم میشناسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالم خیلی بد میشه این حرفا رو میشنوم حتی مدتی باعث شده بود شک کنم به مامانم ولی باز فهمیدم مامان ...

قبل از تولد شما هم همین بوده 

مادرت خودش خواسته بمونه 

پس بهتره فکر ارامش روانت باشی از بحث هاشون فاصله بگیری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مامانت که خودش سرکار میره بهشبگو جداشه از بابات تا مثل خودشدیونه ش نکرده

بخاطر ما مونده بعدشم الان دیگه چه فایده ای داره کوچیک بودیم منو داداشم مامانم موند الان که بزرگ شدیم سر عروسی داداشم هست جدا بشه چه فایده اون که بزرگترین ظلم هاشو به مامانم کرد

مامانم میگه انقد خوب زندگی کردم و با شرافت که تو هیچ بزرگتر از توام نمیتونه همچین تهمتی بهم بزنه منو ...

بگو اهمیت نده اصلا چون اون حرف حالیش نمیشه که اگه منطق و شرف داشت از اول همچین حرفی نمیزد نزار اصلا حرص و جوش بخوره

خیلیی دلم برا مامانم میسوزه بنده خدا گوشی نداره از صبح میرع سرکارش تا شب

چرا نداره 

بابات اجازه نمیده؟؟؟

سرکار همکارش مسخره نمیکنن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خجالت نمیکشه مردک سن و سالی ازش گذشته

رفتیم کربلا اون عمم بود بعدش زهر کرد برای مامانم همش چیزای الکی میگفت

میگفت دیدم که سوار فلان ماشین بودیم بهت اشاره میکرد و... 

کلی حرف اضافه و بیخود

خیانت یک مرد خانما نباید خالی ببخشن باید دارو ندارش بگیرین و حق طلاق هم بگیرین و تعهد مخضری هم بگیرن در این صورت با اون مرد خیانت بمونن زیر یک سقف

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بخاطر ما مونده بعدشم الان دیگه چه فایده ای داره کوچیک بودیم منو داداشم مامانم موند الان که بزرگ شدیم ...

💔💔💔 اشتباه کرده که این همه سال

تحمل کرده شما کنارش باش همچین

مواقعی تنهاش نذار ببرش بیرون روزای

تعطیل به باباتونم محل نذارین 

💞خدایاشکرت💞
رفتیم کربلا اون عمم بود بعدش زهر کرد برای مامانم همش چیزای الکی میگفتمیگفت دیدم که سوار فلان ماشین ب ...

بهش بگو هووی متوهم باخواهرت و

شوهر خواهرت قطع ارتباط کن مامان

من آرامش میخواد

💞خدایاشکرت💞

عزیزم بابات پارانوئید داره دست خودش نیست.باید ببریدش پیش روانپزشک براش دارو مینویسه اونو باید تا آخره عمرش بخوره تا مامانت راحت شه.یا خودتون برید اگر خودش نمیاد،دکتر یه قطره بهتون میده مثل هالوپریدول بی رنگه مزه ای هم نداره میچکونید توو آبش یا غذاش. حالش بهتر میشه.با روانپزشک خوب صحبت کنید