2777
2789

بچه ها من معدل کلاس هفتم نوبت اول ۱۹.۸۹ 

کلاس هفتم نوبت دوم ۲۰

کلاس هشتم نوبت اول ۱۹.۷۹

کلاس هشتم نوبت دوم ۱۹.۹۳

حالا ما ماه آبانیم و من خیلییییی استرس دارممم برای نمره ی هشدار.

اجتماعی.زبان.عربی.پیام. کارفناوری.قرآن. آمادگی. فارسی. املا.هنر . ورزش. همه اینا تا الان 20 شدم. 

ولی ریاضی علوم نه. ریاضی نمره اولم ۱۶ شد چون خیلی بی دقتی کردم حتی معلمم از نمرم تعجب کردههه بود ک تو همچین نمره ای گرفتی؟ ولی امتحان بعدی ریاضی رو بالای 18میشم. و تو کلاس خیلی فعالم. نمره کلاسیم همیشه 5از 5 میشه. 

و تو کلاس ما سال هفتم هشتم علوممون عالییی بود چون در سطح کتاب یه کوچولو بالاتر امتحانانمون بود. ولی امسال معلممون داره موازنه و آلکن آلکان آلکین اینارو درس میده. و امتحاناش ب شدتتتتتتتتتت سختهههههههههههههههههه.واس علوم 18 شدم ولی این یکی رو هممون گند زدیم.

نظری اصلا قبول میشم؟ خیلی ناراحتم من اصلا دانش آموزی بودم ک زیر۱۸ نداشتممم

وقتی هنوز دبیرستان نیومدی سر اینا الکی حرص میخوری😑چرا نتونی بیایی عزیزم 17/18 ب بالا میشه این حرفا ...

خدا از دهنت بشنوه

من واس آزمون نمونه هم دارم میخونم. تستارو تو خونه بالای ۶۰ درصد میزنم و خب خیلی خوبهه اما تو مدرسه نمدونم چرا انقد گند میزنم. تازه من تست‌هایی ک میزنم از کمپلکس و خیلی سبز تیزهوشانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوهمن واس آزمون نمونه هم دارم میخونم. تستارو تو خونه بالای ۶۰ درصد میزنم و خب خیلی خوب ...

منم همینم اشکال نداره سخت نگیر میفتی رو روال

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄