2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66506 بازدید | 1447 پست
من هرشب انجام میدادم تا جواب گرفتم درباره ازدواج با یک شخص خاص بود که فهمیدم نمیشه خواب دیدم زحمت م ...

انشاءالله به یه فرد بهتر

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@پرارامش     بفرماعزیزم.لینکم بذارتوتاپیکت بقیه استفاده کنن.منم دعاکنید

دستت طلا. راستش این روشو دوبار استفاده کردم جواب داد. اما اون موقع ها خواب صادقه زیاد میدیدم تازگیا هرچی خوندم ندیدم...البته بگما ادامه ندادم ۷روزو

دستت طلا. راستش این روشو دوبار استفاده کردم جواب داد. اما اون موقع ها خواب صادقه زیاد میدیدم تازگیا ...

خب عزیزم.اولا علت نشدن روبخون...این نیست هرچی ببینی حتما میشه.اماا اکثرا همون شده.حالاااگه نشه علت داره که نشوتم...ازطرفی من خودم مثلا دومورد اونطوری شد..اما دومورد یه ساله هنوزهیچی نشده ببینم عین خوابه یانه.یااصلاخواب رو درست تعبیرکردم یانه.تعبیرم مهم بهرحال.

اگه شب اول دیدی تمام.ندید تا7شب وقت هست.من میدیدم اما ازوقتی نمازو ترک کردم خددا تنبیهم کرد...دارم نمازمم مرتب میخوم اما هیچی نمیبینم. دیگه.میشه اون دوموردی که جواب گرفتی اینجا بگی.بچه ها انگیزه بگیرن..واینکه همین روش رو دقیقارفتی؟چون روش های غیرمنبع دارم زیاداینجاگفتن

خب عزیزم.اولا علت نشدن روبخون...این نیست هرچی ببینی حتما میشه.اماا اکثرا همون شده.حالاااگه نشه علت د ...

میگم نکنه بخاطر تعریف کردنه که نمیبینیم؟؟ بخاطر همین میترسم تعریف کنم. دوتاش از همین روش بود یکیشم از روش سوره زلزال

خب عزیزم.اولا علت نشدن روبخون...این نیست هرچی ببینی حتما میشه.اماا اکثرا همون شده.حالاااگه نشه علت د ...

منم اون موقع هایی ک میدیدم خیلی ب خدا نزدیک بودم میخام دوباره نمازبخونم و مدیتیشن کنم...شباهم قبل خواب چندتا سوره بخونم این سوره ها+یس میگن تاثیر داره خداومت بشه. تماشای اسمان ابی هم تو شهود تاثیر داره

میشه بگی نیتم درسته یا نه؟‌ایناس: چجوری با یه فرد خوب و پولدار ازدواج کنم؟ چجوری از این افسردگی دربی ...

عزیزم خب همه دوست دارم ادم خوب پولدار باشه...نمیدونم.امابنظرم نیت کن خدایا همسرم رو نشون بده..یابپرس شغلش چیه 

دومی هم نیت کن چیکارکنم ازافسردگی راحت بشم.ببین چی میبینی