2777
2789
عنوان

کسی هست شینیون کار باشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 22286 بازدید | 34 پست
شینیونکا باشی بری سالن یکی دیگه کار کنی ۳۰ درصد میگیره یعنی از این ۵۰۰ فقط ۱۵۰ تومن میشه برای شینیو ...

عه نمیدونستم

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت ارایشگاها قبول میکنن دستیارشون بشم تا یاد بگیرم

آره. الان یه دختر هست تو همه آرایشگاه ها رفته نمونه کار داده تو شهرستان ما. دیگه همه واسه شنیون میبرن.اونو. به دختر خالمم آموزش میده گفته با خودم بیا کار کن بعد. 

دریغ از داشتن یه اتو مو. 

ولی واسه یادگیری اتو مو و ویو و سشوار اینا باید داشته باشی 

آره. الان یه دختر هست تو همه آرایشگاه ها رفته نمونه کار داده تو شهرستان ما. دیگه همه واسه شنیون میبر ...

اخه رفیقم رفته دستیاری شینیون 

بعد فک نکنم ویو و اینا ازش خواسته باشن ها 

پنج میلیون پول گرفتن واس یکسال بعدم مشخص نیس بگیرنش یا نه

شما چیو پیشنهاد میدی

اول دنبال پول نباش،ببین واقعا از چی خوشت میاد 

ناخن کار حتی تو خونه خودتم میتونی برا اقوامت بزنی 

میکاپم سخته و هزینه دار،رنگ عالیه اگه بتونی سربلندتوش بیرون بیای،کراتین هم از شنیون بهتره،،فیبروز و ... نرو ،،بافت مو خوبه اما کم درامد ،،بافتی ۳۰تومنه ،بنظرم بجا اموزش یمدت برو شاگردی کن ببین خوشت میاد ،بعد پول خرج کن

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
اخه رفیقم رفته دستیاری شینیون  بعد فک نکنم ویو و اینا ازش خواسته باشن ها  پنج میلیون پول ...

نه. دختر خاله من برای آموزش پیش این دختره میره چون مربی خودش نداره باید خودش بخره اگه تو آرایشگاه بری خو چه بهتر مدرک بدن

اخه رفیقم رفته دستیاری شینیون  بعد فک نکنم ویو و اینا ازش خواسته باشن ها  پنج میلیون پول ...

به ما دروغ گفتن بیا پیش خودمون بعد امورزش ،و وسایل نمیخواد،روز سوم گفت همچیو بیار ،حتی کرم و گیره و شاین و....

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
به ما دروغ گفتن بیا پیش خودمون بعد امورزش ،و وسایل نمیخواد،روز سوم گفت همچیو بیار ،حتی کرم و گیره و ...

سلام عزیزم

ببخشید سوال داشتم ازت من به میکاپ خیلی علاقه دارم به شینیون هم یکم  وقتی مدلای پیچیده میبینم یکم ترس میفته به دلم که چجوری اونارو انجام میدم البته فلا اموزش ندیدم میکاپ میگن خیلی هزینه بره و طول میکشه کارت بگیره 

شینیون رو بیشتر تعریف میکنن از طرفی تو پست قبلی حرف از موی شپش دار زدی خیلی حساشم به اینجور چیز یعنی ممکنه سر منم بیاد اگه شینیون کار شم؟ میشه راهنماییم کنی

بالاخره شنیون رو شروع کردی ؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

سلام عزیزمببخشید سوال داشتم ازت من به میکاپ خیلی علاقه دارم به شینیون هم یکم وقتی مدلای پیچیده میبی ...

نه ویزیت نمیشه قشنگ موهاتو ببند موقع کار و بعدم اومدی خونه مستقیم میری حموم و وسایلو سریع سریع می‌ندازی شده عفونی بشن و اینکه پودر شپش و سرکه گاهی بزن به سرت اگه مشتری شپش داشت احتیاط تا نگیری

سلام عزیزم شما شروع کردی؟؟ منم علاقه دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

من شروع کردم رومخه اگه دوسش داری ادامه بده من بزور دارم ادامه میدم چون باید اینکارو انجام بدم وگرنه علاقه نیست ولی بعد اینکه یادگرفتی علاقه هم می‌تونه بیاد 😂