شینیون برامن سخت تره از بین لاین های ارایشی ولی خب علاقه استعدادتو دنبال کن اگه داری چرا که نه پری روز شینیون منو دخترم ۵۰۰ شد موهای خودمم مصری دخترمم دقیقا هم اندازه من خیلی ساده درست کرد نفری ۲۵۰ اونم تو یه شهر کوچیک
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
شینیون برامن سخت تره از بین لاین های ارایشی ولی خب علاقه استعدادتو دنبال کن اگه داری چرا که نه پری ر ...
فقط شنیون هر نفر 250؟بدون میکاپ؟ آخه من بیستم عروسی جاریمه شنیون و میکاپ گفته 500
اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️. یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪. 𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
فقط شنیون هر نفر 250؟بدون میکاپ؟ آخه من بیستم عروسی جاریمه شنیون و میکاپ گفته 500
بخدا ۵۰۰ میکاپ خودم نیمه گریم ۵۰۰ هم شنیون خودمو دخترم اصلا هم قشنگ کار نکرده بود همه میگفتن چهره بدون ارایشم یا ارایشی که روزانه خودم انجام میدم بهتر از اون میکاپ بود سرش هم با شوهرم بحثم شد تازه ۵۰ هم مژه رو حساب کرد شد ۱۰۵۰تومن حیف پول
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔