2777
2789
عنوان

بدبخت شدم توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 57 پست

لفظ غیرتی رو میشنوم راجع به مردا؛ اونم از طرف ی زن حالم بد میشه🤐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ی پسره من از ۱۰سال میشناختمش بهش پیام داده بودم و پاک کردم اونو دید توش راجب فرستادن رزومه بود ق ...

ایشون از دوست اجتماعیتون خبر دارن؟ چند وقت یبار با دوست اجتماعیتون حرف میزنین؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اینم گوشیمو گرفت گفت زنگ میزنم بهش بدون اینکه چیزی بگی عادی سلام کن و حرف بزن منم نمیخاستم بفهمه همو از قبل میشناسیم و جداشیم ترسیدم و دادو بیداد کردم اما بیخیال نشد گوشیمو نداد گف یا زنگ بزنیم یا همه چیو بگو بیخیال شم گوشیو بدم منم دیدم چاره ای نی گفتم همه چیو گوشیو داد و گاز داد رفت الان چ کنم 

ایشون از دوست اجتماعیتون خبر دارن؟ چند وقت یبار با دوست اجتماعیتون حرف میزنین؟

نه خبر نداشت نمیشع گف چند وقت یبار ی موقع شاید س سال هم بیخبر بودیم ی کمکی میخاستم زنگ میزدم همه چیم فقط درحد تلفن بوده

هیچی بهونه میخواسته ک دستش دادی 8 سال دفاع مقدس هم تموم شد

اخه اگ دنبال بهونه بود ک نمیومد خاستگاری خانوادهامون حرف زده بودن دگ داشت تموم میشد ک من ریدم 

نه خبر نداشت نمیشع گف چند وقت یبار ی موقع شاید س سال هم بیخبر بودیم ی کمکی میخاستم زنگ میزدم همه چیم ...

به نظرم حق داشته ناراحت بشه ده سال یکیو بشناسی. حتی بعضی اوقات باهاش حرفم بزنی ، صمیمیم باشید ‌‌.آتوام که دستش دادی زنگ نزدی حرف بزنی. حق داشته ناراحت بشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.