2777
2789

چند روز پیش یکی از همسایه ها برنج و مرغ نذری داشت برای نهار...... من ساعت 11 رفتم بیرون نیم ساعته برگشتم از نذری خبری نبود غروب داشتم میرفتم بیرون دیدم همه همسایه ها داشتن از نذری تعریف میکردن به به و چه چه راه انداخته بودن که خیلی خوشمزه بود بعد پرسیدم گفتن اره خونه نبودی خیلی ناراحت شدم گفتم من نیم ساعته برگشتم. گفتن دیگه قسمتت نبوده برو خونه برای خودت درست کن. 

اینم بگم من 12 سال اون محل زندگی میکنم و سالی یک یا دوبار نذری میدم هر همسایه ایی خونه نبوده براش کنار گذاشتم.. 

برای فردا نهارش برنج و مرغ درست کردم خیلی هم خوشمزه بود.

خدا رو شکر از لحاظ مالی هیچ مشگلی ندارم و از خدای بزرگ میخوام همه ی مردم سرزمینم سفرشون خالی نباشه... ولی نمیدونم چرا دلم شکست الان چند روز میگذره همش میاد میگه همه میگن چه نذری خوشمزه ایی درست کردی همش تعریف میکنه.. من اصلا به خاطر غذا ناراحت نیستم از این رفتار واقعا ناراحتم. اینم بگم هیچ کدومشون نمیدونن باردارم... ولي بازم دلم شکست.. مخصوصا از این حرفشون که برو خونه برای خودت درست کاری نداره......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن حوصله داری 

شاید همه جانبدار نباشن که برای همسایه نگه دارن 

بعدم بخدا من خودم باردارم ،نمیدونم همسایه ها میدونن یا نه زیادم برام مهم نیست ،توقعم ندارم کسی برام غذا بیاره 

هرروزم بوی غذا میاد خونمون 

یروز مرغ ،یروز بادمجون و...

مهم نیست

از آدما توقعی نداشته باش و با خودت مقایسه شون نکن

همه دل تورو ندارن مثل تو نیستن و توقع از این موضوع باعث رنجش خودت میشه

فراموش کن،نمیشه تغییرشون داد

این چیزا آنقدر پیش میاد که دیگه اصلا غیر این باشن تعجب می‌کنی!

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

ول کن حوصله داری شاید همه جانبدار نباشن که برای همسایه نگه دارن بعدم بخدا من خودم باردارم ،نمیدونم ه ...

اول روز قبل اومد اطلاع داد و به تعداد درست کرد ولی من به خاطر غذا ناراحت نشدم از حرفایی که بعدش زدن 

ول کن حوصله داری شاید همه جانبدار نباشن که برای همسایه نگه دارن بعدم بخدا من خودم باردارم ،نمیدونم ه ...

من الان ماه نهم هستم منتظرم زایمان کنم شما حالا اولشی شاید یخورده حساسم شدی اون اولا یکم آدم بیشتر از نظر روحی بهم میریزه

منم عاشق سمنو هستم همسایه‌مون نذری سمنو پخت به همه داد به ما نه اینقدر دلم شکست بعدها خودم بارها سمن ...

شاید بعضی ها فکر کنن به غذا یا شکم... ولي خدا شاهده به خاطر حرفاشون.... من فقط در جواب گفتم‌ شما ها هم خیلی وقتا خونه نبودین براتون کنار کذاشتم.. گفتم‌ حالا مگه چی شده برو خونه درست کن

همش خودم دلداری میدم ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیگیره شاید از عوارض بارداری

آره بابا از عوارض بارداریه.

شوهرم ودخترم رفتن بیرون گرسنه بودن،ساندویچ گرفته بودن واسه خودشون،واسه من نگرفتن.دفعه اولشونم نیس ها.من هر دفعه هیچی نمیگفتم.

ولی ایندفعه من خیلی ناراحت شدم،گریه کردم😀😀باورت نمیشه اصلا دست خودم نبود،اشک میریختم!!

نه بخاطر یه ذره ساندویچ ها!!بخاطر اینکه حس اضافی بودن بهم دست داد.

شاید بعضی ها فکر کنن به غذا یا شکم... ولي خدا شاهده به خاطر حرفاشون.... من فقط در جواب گفتم‌ شما ها ...

فکر کن طرف این همه به خودش زحمت داده نذری درست کرده با یه دل شکوندن این شکلی همه‌ی ثوابش پرید