2777
2789
عنوان

بدبخت شدم توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 57 پست
میدونم حق دارم پشیمونم ولی الان باید چیکار کنم دلم نمیخاد بعد ۸ سال اینجوری دلشو بشکونم با بغض بهم م ...

پیامش بده توضیح بده 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ببین کار ندارم به ۸ سالتون.ولی از آدمای اینطوری دوری کن.ادمای ریزه گیر که اسم خودشونو میذارن غیرتی . ...

درسته اینجور ادما رو نمیشه باهاشون زندگی کرد منم اینو تازه فهمیدم اما فقط دلم داره میترکه نمیخام راجبم بد فکر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چی بگم دیگه 

همه چیو ، بگو ترسیدم سو برداشت کنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

امشب هیچ کاری نکن

هرکارکنی لجش بیشتر درمیاد

فردا هم عصر بهش پیام بده برای عذر خواهی دوباره

نگی تو گفتی همه چیز بگو میبخشمت

فقط عذرخواهی کن و بگو با اینکه (دوست اجتماعی یا هرچیز دیگه که اسمشو میزاری) بود ولی من واقعا پشیمونم

بگو ترسیدم از دست بدمت

دوباره زمان بده بهش

و بعد یک ساعت پیام بعدی

بی خیال باش تا کامروا باشی
درسته اینجور ادما رو نمیشه باهاشون زندگی کرد منم اینو تازه فهمیدم اما فقط دلم داره میترکه نمیخام راج ...

چی بود حالا مگه.ول کن بابا.خب تو آَغالی بوده دیگه.یعنی که خوشت نیومده حذف کردی از گوشیت

حتی رومم نمیشه دیگ پیام بدم احساس میکنم مث ی سم تو زندگیش بودم و رفتنم به نفعشه برم خوشحال تره 

نه چه ربطی داره ‌‌‌‌‌‌‌‌یه اشتباهی شده. توضیح بده‌. هشت سال باهم بودین راحت باش 

ب نظرم منطقیه حرفت همین کارو میکنم ممنونم ازت 

خواهش میکنم

زیاد احساساتی حرف نزن

اقایون بیشتر منطقی و کمی احساساتی میپسندن

تو پیام های ساعات بعد از اینکه ۸ سال باهمین و برام مهمی هم بگو

بی خیال باش تا کامروا باشی