من ۸ساله با یه پسریم بعد قرار بود این ماه بیان خواستگاریم خیلیم حساسو غیرتیه بعد اونوقت امشب گوشیم دستش بود سر یه موضوعی توپیامام بود یهو رفت تو سطل اشغال پیامام هستین بقیشم بگم؟
شیائومی و نمیدونم ولی سامسونگ توی قسمت مدیریت فایلا یه بخش به اسم سطل زباله داره
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
به نظرم حق داشته ناراحت بشه ده سال یکیو بشناسی. حتی بعضی اوقات باهاش حرفم بزنی ، صمیمیم باشید .آتو ...
میدونم حق دارم پشیمونم ولی الان باید چیکار کنم دلم نمیخاد بعد ۸ سال اینجوری دلشو بشکونم با بغض بهم میگف حقیقتو بگو فکرم هزارجا رفته و اگه بگی قول میدم ببخشمت اما من حتی خجالت میکشیدم بگم ببخش
اخه اگ دنبال بهونه بود ک نمیومد خاستگاری خانوادهامون حرف زده بودن دگ داشت تموم میشد ک من ریدم
یکی دو روز بهش زمان بده ،بعد زنگ بزن دلجویی کن،برمی گرده
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
تو سطل آشغال پیامات یه چیزی دید بعد سوءتفاهم شد، حالام گفته نمیاد خواستگاری، بیا گفتم برات
ببین کار ندارم به ۸ سالتون.ولی از آدمای اینطوری دوری کن.ادمای ریزه گیر که اسم خودشونو میذارن غیرتی .باید ازشون ترسید.بگو نیا خواستگاری بی تفاوت باش ببین چطوری میاد دنبالت.