2777
2789
عنوان

بدبخت شدم توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 57 پست
دقیقا کجاشه پیدا نکردم گوشی شیامی

شیائومی و نمیدونم ولی سامسونگ توی قسمت مدیریت فایلا یه بخش به اسم سطل زباله داره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حق داشته ناراحت بشه ده سال یکیو بشناسی. حتی بعضی اوقات باهاش حرفم بزنی ، صمیمیم باشید ‌‌.آتو ...

میدونم حق دارم پشیمونم ولی الان باید چیکار کنم دلم نمیخاد بعد ۸ سال اینجوری دلشو بشکونم با بغض بهم میگف حقیقتو بگو فکرم هزارجا رفته و اگه بگی قول میدم ببخشمت اما من حتی خجالت میکشیدم بگم ببخش

یه مدت کاریش نداشته باش خودش برمیگرده

از ی طرف برگرده هم دگ روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم الان فقط دنبال ی راهیم اروم شه بعد اگ بیخیالمم بشه عیبی نداره فقط نمیخام حالش بد باشه الان 

اخه اگ دنبال بهونه بود ک نمیومد خاستگاری خانوادهامون حرف زده بودن دگ داشت تموم میشد ک من ریدم 

یکی دو روز بهش زمان بده ،بعد زنگ بزن دلجویی کن،برمی گرده

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
تو سطل آشغال پیامات یه چیزی دید بعد سوءتفاهم شد، حالام گفته نمیاد خواستگاری، بیا گفتم برات

ببین کار ندارم به ۸ سالتون.ولی از آدمای اینطوری دوری کن.ادمای ریزه گیر که اسم خودشونو میذارن غیرتی .باید ازشون ترسید.بگو نیا خواستگاری بی تفاوت باش ببین چطوری میاد دنبالت.

تو نمیخواد نگران حال اون باشی 

مگ میشه اخه قبلا بمنم خیانت شده میفهمم چه حس بدیه نمیخام این حسو اون تجربه کنه و فک کنه خیانت کردم هرچند کارمم دسته کمی از خیانت نداره