2777
2789
عنوان

بیاید براتون فا،ل تارو،ت بگیرم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 91 پست
میشه تخمین زمانشم بگی برای همین نیت+۴۵

کارت ملکه ده دست

کارت ملکه و پادشاه به این معنی هستش که زمان درست به شخص دیگه ای هم بستگی داره و تا از طرف اون تضمین نشه جواب قطعی وجود نداره ولی در کل به ده وعده آینده اشاره میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمین زمان+چه زمانی+۱۵

کارت ملکه ی اقیانوس 

کارت ملکه و پادشاه به این معنی هستش که زمان درست به شخص دیگه ای هم بستگی داره و تا از طرف اون تضمین نشه جواب قطعی وجود نداره ولی در کل به ماه و زمستان اشاره داره یا در چند ماه آینده یا فصل زمستان پیش رو

تخمین زمان +کی باردار میشم +2

کارت ملکه ی جام ها

کارت ملکه و پادشاه به این معنی هستش که زمان درست به شخص دیگه ای هم بستگی داره و تا از طرف اون تضمین نشه جواب قطعی وجود نداره ولی در کل به ماه و تابستان اشاره داره یا چند ماه آینده یا تابستان پیش رو 

کارت ملکه ی اقیانوس  کارت ملکه و پادشاه به این معنی هستش که زمان درست به شخص دیگه ای هم بستگی ...

گلی میخواستم ببینم عشقم بر میگرده یا نه و کی بر میگرده.

این یعنی بر میگرده؟؟

قرار بود اخر اسفند برگرده . درسته؟

تخمین زمان +جابه جایی+۴۹

کارت شوالیه ی شمشیر ها

کارت شوالیه و غلام به این معنی هستش که زمان درست بستگی یه خودتون داره و تا از طرف خودتون تضمین نشه جواب قطعی وجود نداره ولی در کل به هفته و آخر بهار اشاره داره

یدونه دیگمممم نیت دارم🥺❤❤ تخمین زمان+باهاش آشتی میکنم؟کِی؟+۵۴

کارت نه شمشیر

به هفته و تابستان اشاره داره

یا ته نه روز پیش رو یا تا ۹ هفته آینده یا تابستان پیش زو

تخمین زمان+کی از شر این قرضا رها میشیم وپولدارمیشیم+56

کارت غلام درباره

کارت غلام و سرباز به این معنی هستش که زمان درست به شخص دیگه ای و خودتون بستگی داره و تا از طرف اون شخص و خودتون تضمین نشه جواب قطعی وجود نداره ولی در کل به پنج وعده آینده اشاره میکنه

گلم تخنین زمانشم میگی تخمین زمان+چه زمانی+۱۵

کارت هشت سکه

به هشت وعده و پایان زمستان اشاره کرده

یا تا هشت وعده دیگه مثلا هشت روز هشت هفته هشت ماه هشت سال یا پایان زمستان سال آینده