2777
2789

من امروز ۱۸ روزه عمل کردم... دکترم گفته روزی ۳بار و هر بار ۵دقیقه ناساژ بدم...انگشت اشاره بزارم طرفین بینی و آروم سمت گونه میکشید...

شوهرم فیلم گرفته داخل مطب از ماساژ... اینکه من امروز فهمیدم وقتی خودم ناساژ میدم نوک بینیم یکم سمت پایین میاد...ولی دکتر انجام میداد اصلا تکون نمیخوره بینیم.

حالا مثلا یبارم رفتم دوباره پرسیدم یادم داده،بازم خوب بلد نیستم.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

وامیستم روبروی آینه اصلا انگشتهام مثل دکتر نمیشه هر کار میکنم بینیم که گوشتیه نوکش تکون میخوره...

اگر ماساژ رو دو طرف یکسان نباشه کج میشه ولی خیلی سخته..

شما چجوری ماساژ دادین؟

وامیستم روبروی آینه اصلا انگشتهام مثل دکتر نمیشه هر کار میکنم بینیم که گوشتیه نوکش تکون میخوره... ا ...

سلام عزیزم

من اوایل چون ورم و درد زیادی داشتم کمتر انجام میدادم 

دکتر به من این طور اموزش داد👇

با انگشت اشاره از قسمت نوک بینی به سمت پیشانی یعنی روی قوس بینی، مرتب ماساژ میدادم 

بعد دوتا انگشت اشارمو گوشه چشم و انتهای انگشت رو کناره های بینیم قرار میدادم موازی هم و یکسان ی کوچولو آروم فشار میدادم تا پنج میشمردم و برمیداشتم و دوباره تکرار 

روزی سه بار

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وامیستم روبروی آینه اصلا انگشتهام مثل دکتر نمیشه هر کار میکنم بینیم که گوشتیه نوکش تکون میخوره... ا ...

اوایل چون ورمه استرس میگیری میگی ی وقت اشتباه نشه یا کج نشه

نترس و اروم ماساژ هاتو ادامه بده و چسب هاتو ب اندازه و دقیق بزن 

♥♥♥

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
سلام عزیزم من اوایل چون ورم و درد زیادی داشتم کمتر انجام میدادم  دکتر به من این طور اموزش داد ...

فدات بشم عزیزم واقعا ممنونم

دکتر من فقط دومی رو گفته ولی روزی هست بار اونم ۵ دقیقه،واقعا استخوناش درد گرفته،تازه حس می کنم یکم نوکش و اونجا ک وسط سوراخ هاس کجه

اوایل چون ورمه استرس میگیری میگی ی وقت اشتباه نشه یا کج نشه نترس و اروم ماساژ هاتو ادامه بده و چسب ...

دقیقا امروز ک ۳هفته شده،میگم کاش عمل نمیکردم اصلا

ممنونتم مهربون 

دقیقا امروز ک ۳هفته شده،میگم کاش عمل نمیکردم اصلا ممنونتم مهربون 

عالی میشه اصلا زیاد جلو آینه نرو 

بعد چند ماه کلی فرق میکنه 

من که اگه پولش باشه بازم عمل میکنم😍

عالی میشه اصلا زیاد جلو آینه نرو  بعد چند ماه کلی فرق میکنه  من که اگه پولش باشه بازم عم ...

توکل بخدا

مرسی مهربون ❤

توکل بخدا مرسی مهربون ❤

سلام خوبی من بعد ماساژ استخون طرف راستم رفته داخل ولی طرف چپم هنوز نرفته... منم دکترم گفته فقط دوطرف ماساژ بدم

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤  
سلام خوبی من بعد ماساژ استخون طرف راستم رفته داخل ولی طرف چپم هنوز نرفته... منم دکترم گفته فقط دوطرف ...

سلام خوبی؟چندوقت شما عمل کردی؟

عه مبارکه من امروز شد ۳۸ روز،مشکلم اینه کلوملا کجه،ی طرف افتاده تره☹🤕

منم همینطوره. 

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤