2777
2789
پس پشتوانه مالی داری  عزیزم راستم بری مردم پشت سرت حرف میزنن  اگه واقع شوهرت درست شدنی ن ...

میدونی اگه تا به الان خانوادم حمایتم کردن واسه جدایی بوده ولی مطمئنم واسه طلاق طردم میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شاغلم خونه و ماشینی که بابام خریده بنام خودمه فقط از حرف مردمو بعدش میترسم

اگه اینطوره که حرفه مردمو بیخیال شو واقعا....

من اگه خونه ماشین بنامم بو خیلی سال پیش جدا میشدم...

شرایط بعد طلاقت خیلی بد نیست چون استثلال مالی از مهمترینهاشه.....میمونه یه حمایت خانواده ک باید صحبت کنی قانعشون کنی . یه بعد عاطفی ک با جدایی از همسرت کنار بیای...

پس‌گوووووور بابای حرف مردم و گور بابای شوهر خیانتکار و قدر نشناس گند بزن به همچین شوهر و زندگی ایی ک ...

همه بگو بخنداش کاراش مال همکاراشه وقتیم میاد خونه فقط سر گوشیشه تا بخوابه بعد میرم میبینم به مشت تبریک تولد به همکارا خانم گفته خستم کرده دیگه

چرا طرد کنن اول با خانواده ات حرف بزن ببینم چی میگن

چندساله پیش کثافت کاریش با یه ادم هرزه مثل خودش رو شد خیلی عذاب کشیدم ولی خانوادم گفتن با آبروی ما بازی نکن

همه بگو بخنداش کاراش مال همکاراشه وقتیم میاد خونه فقط سر گوشیشه تا بخوابه بعد میرم میبینم به مشت تبر ...

تا بچه نداری ازش جداشو متنفرم از مردای خیانتکار و بی عرضه خودشون هیچی نیستن اونوقت هول بازی هم درمیارن 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اگه اینطوره که حرفه مردمو بیخیال شو واقعا.... من اگه خونه ماشین بنامم بو خیلی سال پیش جدا میشدم... ...

از تنهایی بعدش میترسم بچها حالم خیلی بده بدجوری تو دوراهی موندم

یعنی میگید همینجوری بذارم بمونه

بنظرم اگه شوهرت آدم نمیشه جدا شو سنیم نداری که بخوای تا زنده ای یا زنده اس غصه بخوری و آرامش و زندگی خودتو فدا حرف مردم و احساس خانواده ات نکن 

یکی از دوستام پزشکه از زیرو بم زندگیم خبر داره میگه موندن توی این زندگی هرروز نابودترت میکنه

راست میگه فک کن شوهرت ایقد بی عرضه بوده بابات ماشین و خونه واسش خریده مردی که تلاش نکنه واسه زندگیش و مردی که مادام به ناموس مردم چشم داشته باشه واسه لای جرز خوبه 

بچه ایم نداری که پایبند زندگی کردن باهاش بکنه