2777
2789
میترسم از حرف مردم از حمایت نشدن از حانب خانوادم از امرار معاش بعدش از اینا میترسم 

حرف مردم قرار نیست زندگی تو رو درست کنه و برات نون آب بشه این حرفا همش کشکه خودت و تصمیمات مهمی باید انقد قوی باشی هر کی گفت تو یه تو دهنی بهش بزنی

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست سخته و تو جامعه جا نیوفتاده ولی به خودتم فکر کن لطفا! ببین چجوری راحتی و چجوری حالت بهتر میشه بغضی وقت ها جز طلاق راهی نیست و زندگی قشنگ تر راحت میشه بعضی وقت ها هم برعکس

تنها راهش ک نیس بهتره با مشاور مشورت کنی ببینی چی میگ ک فردا باخودت نگی کاش ی قدم برمیداشتم بعدجدامی ...

خیلی واسه زندگیم تلاش کردم خیلی۰۰۰

الان نگاه میکنم میبینم جه‌قدر جوونیمو بیهوده روی این زندگی گذاشتم

۱۳سال زندگی پر ملالت نه پول داشت نه خانواده درست حسابی بابام خونه خرید ماشین خرید کار واسش جور کرد ...

خودت استقلال مالی داری؟

پس اندازی داری؟چیزی بنامت هست؟پدرت تمکن مالی داره؟

حالا نمیشه با شوهرت حرف بزنی که دست از کارتش بکشه؟

دیگه ازش بدم میاد هرموقع میرم سرگوشیش یه جیزی توش میبینم باورتون میشه میترسم گوشیشو چک کنم چون میدونم دوباره یه چی از توش در میاد

بله شاغلم خونه و ماشینی که بابام خریده بنام خودمه فقط از حرف مردمو بعدش میترسم

پس پشتوانه مالی داری 

عزیزم راستم بری مردم پشت سرت حرف میزنن 

اگه واقع شوهرت درست شدنی نیست جدا شو حرف هیچ کی هم برات مهم نباشه مگه آدم چندبار زندگی میکنه که بخاطر حرف مردم بسوزه 

بله شاغلم خونه و ماشینی که بابام خریده بنام خودمه فقط از حرف مردمو بعدش میترسم

پس‌گوووووور بابای حرف مردم و گور بابای شوهر خیانتکار و قدر نشناس گند بزن به همچین شوهر و زندگی ایی که آرامش نداره و برو سمت آزادی و رهایی و زندگی توووپ بدون سایه سنگین شوهر

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤