2777
2789
عنوان

کنکوریا یا اونایی که درس میخونید🥲

524 بازدید | 37 پست

بچه ها من ترم اول خیلی خوب و مداوم درس میخوندم یه هفته ای میشه دیگه نمیتونم همش امروز فردا میکنم راهکاری دارید؟ از اونورم عذاب وجدان میگیرم🙂

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سه هفتس نمیخونم.تو زمان امتحانات خیلی خسته شدم.البته هنوز ترم جدید شروع نشده ولی خب برنامه هام ه ...

هی شب که میخوابم میگم فردا میخونم ولی بلند میشم حالم بده گریه میکنم 

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
دقیقا من ی روز میخونم ی روز نمیخونم بعد عذاب وجدان استرس کنکور هی میگم نمیشه دوباره میگم ن میخونم ...

دقیقا😂

تروخدا هرجوری شده شروع کن یه وقت خدایی نکرده مثل من نشی شده با دو ساعت شروع کن کم کم زیادش کن ولی شروع کن

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

منم حالت توام 

اگه گفتن منم لایک کن

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

ببین تو سال کنکور باید حتما استراحت داشته باشی

مشاور من می‌گفت جمعه ها رو کلا درس نخون

بعد استراحت باید جوری باشه با خیال راحت استراحت کنی نه اینکه از این ور عذاب وجدان داشته باشی و نتونی درس بخونی 

خسته شدن تو سال کنکور طبیعیه 

اگه میخوای دوباره شروع کنی میتونی یخ تایم کوتاه مثلا یه روزه بگی استراحت میکنم بعد از فرداش بکوب میخونم و بکوب هم بخونی 

به خودت انگیزه بده بگو چیزی نمونده و توی فضای رقابتی هم برو