2777
2789
در حال حاظر کتاب هایی من باب تربیت فرزند با همسرم میخونیم  تا در آینده به درد بخوره  مرحل ...

انشاالله که خوشبخت و سلامت باشین🌹🙏

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ببین تا دیدی یکی میخواد خطا کنه فقط چی؟ چی داداچ'؟ 😏😏😏 منو صدا کن گردو خاک کنم  افتاد؟

افتاد دادا بند کفشتیم بمولا😒😐😂

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شماتت نمیکنم شما رو،اما فک نمیکنی همسرت حق داره و نمیتونه از دخترش بگذره؟؟بزار مادر بشی فک ...

الان بیمه عمرشو پنجاه پنجاه زده یعنی جایگاه من وبچش یکیه؟ توزندگیم من اندازه دخترش سهم دارن؟,من باردارم چرا نزد۷۵من ۲۵/دخترش؟چون من جایگاهی ندارم توزندگیم من ودخترش یه جا هستیم باید یه فرقی بین من ودخترش باشه نیست

نمیدونم فقط حالم بده اصلا انگار زندگیه من نیست اختیارش تودست من نیست چکارکنم حالم خوب بشه شوهرم پشتم ...

وای چقدرررررررررر شرایط من مثل دختر شوهرته.... 

الان دارن از هم جدا میشن 

مامانم با مردی ازدواج کرد که از اول با من دشمن بود و میگفت چرا به اون توجه داری اصلا نمیتونه هنوزم تحملم کنه الان دارن جدا میشن من ۱۶ سال عذاب کشیدم از دست مامان نفهمم و شوهرش که تحمل منو نداشت خیلی سوختم.... چقدر این مدل ازدواج اشتباهه

من بچه بودم پدرم فوت کرد مامانم با یه مرد ازدواج کرد از اول نمیتونست منو تحمل کنه.. بین منو مامانم ...

بمن دروغ گفتن گفتن فقط سالی یکبار پدرشو میبینه بامادرش یه جای دورن و.....بعد ازدواج کردم رفتیم خونه مادرشوهرش دیدم اوه باید بریم دنبال خانم هرجا که میریم من تازه عروس باید دختر۱۷ساله رو هم ببریم شده هووی من هرچی بخرم وبفهمه سریع زنگ میزنم  من تابحال پول توجیبی شوهرم بهم نداده ولی غیراز نفقش دوتومن پول تو جیبی میگیره غیراز پول شارژ واینترنش ..الان حامله ام نه فقط میخام جایگاه من حفظ بشه ...بنظره من تو که خونه زندگی داری شوهر مادرت اینقدر دوسش داره میخاد فقط مال خودش باشه تو زیاد عذابش نده که زندگیه مادرتم خراب نشه ...من فقط شوهرمو خیلییی دوستدارم میخام فقط مال من باشه جایگاهی مشخص بشه ... هرروز هرروز زنگ میزنم روزی یکساعت قربون صدقش می‌ره بعد سابقه تماساشو پاک می‌کنه اونروزی گفتم چرا پاک میکنی گفت باز بگی منو دوستنداری و....حتی عشقمو به تمسخر میگیره همسرم 

@sarire   این ورپریده رو میگم😂😂 توروحت خول عمته😂😂 فکرکردم شناختی میگم خدایا این دختره چ ...

ورپریده عمه ی عمته  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آهان عشقمو میگی ورپریده😍😒😒😒 ببین مادر نزاییده به سارا بگه ورپریده شکمشو سفره میکنم ولی خب چون ...

ای جوووووونم دورت بگردم ک😍❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بشو بشو 😒😒 توسارارو روهوا میچرخونم دوتابوروسلی میزنم😐😐 نه نمیرم ولی باورنمیکنی امروز چندنفرگفت ...

ن بابا😐بچه کجایی اینقد شجاعی😐😒

جون😍 بدخواه مدخواه داری فقط لب تر کن تو😎 من فدای تو🤗

میشه برای تو نمرد🥺❤

عشق منی بمونی براااام یکی یکدونم😍❤😍