2777
2789
عنوان

خانمای قرررتی بیاین

277 بازدید | 20 پست

چ کارایی چ چیزایی میپوشین ک فک میکنین استایلتونو با گلاس یا بعبارتی گرون نشون میده؟ بعنوان ی خانم شوهردار؟ مثلا من فک میکنم از این شال دیور یا فندی اینا خیلی شیکن

آخرین شال من مربوط به دوران قرون وسطی و دیگه شال نخریدم 😂 ولی عاشق لباس خریدنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس پلنگی 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شال را فاکتور بگیریم پوست خوب ادکلن برند موی مرتب و سالم 

کفش و کیف برند دندون مرتب اندامی که با ورزش بهش رسیدی اینا باشه با پوشیدن ساده ترین لباس ها هم تو رو خاص نشون میدن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

لباس باید مرتب اتوکشیده باشه صورت شسته و کلا استایل مرتب باشه

تعداد رنک های استایل نباید خیلی زیاد بشه، نهایتا سه تا

روسری طرح شلوغ با لباس طرحدار نباشه

اگه استایل خیلی سادست از اکسیوری بیشتر ایتفاده بشه 

اگه استایل شلوغه اکسسوری کم باشه 

کفشا تمیز 

لباس جوری باشه به فرم بدن بیاد 

بوی خوب که خیلیییی مهمه

من اینارو رعایت میکنم دیگ نمیدونم

لباس باید مرتب اتوکشیده باشه صورت شسته و کلا استایل مرتب باشهتعداد رنک های استایل نباید خیلی زیاد بش ...

رنگایی که میپوشی بهم بیاد 

جنس لباس ها بهم بیاد

مثلا دامن کتان خیلیا با شومیز براق محلسی میپوشن درصورتی که بهم نمیخوره