فکرکردم شناختی میگم خدایا این دختره چرا حرف نمیزنه
من کلا چشمم😂😂باورمیکنی دوست دارم لیفت شقیقه بکنم کشیده تر بشه البته زاویه عکسمم جوری بود گنده انداخت🤣🤣🤣🤣
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
چرا به حرف خانوادم گوش نکردم توسن 18سالگی بایک کیس اشتباه ازدواج کردم بهترین روزهای عمرم به فنا رفت ...
عزیزم من شماتت نمیکنم شما رو،اما فک نمیکنی همسرت حق داره و نمیتونه از دخترش بگذره؟؟بزار مادر بشی فک کنم بیشتر همسرت رو درک کنی،شاید ایشون رفتاراشون ناشی از عذاب وجدانی هست که مثلا چرا ازدواج مجدد کرده و دخترش و تنها گذاشته،بعدشم حالا آمار یه غذا خوردن و مسایل روزانه رو بدن به هم،چی میشه مثلا؟؟؟اعصاب خودت رو واسه چه چیزایی ارزش خرد میکنی اخه، مخصوصا که یه نخود هم توی شکمت داری،برا خودت ارزش قایل باش،تو هم شدی بچه و با اون دختر بچه رقابت میکنی؟؟عید برو اتفاقا و کلی خوش بگذرون،،رابطه پدر و دختر هر قدر هم خوب باشه،یه چیز عادیه،دلیلی بر این نمیشه که عید خودتو خراب کنی،اصلا مهم نباشه برات،بخدا خیلی خنده دار باید واست باشه
ممنون مطالعه میکنم ولی حتما شماهم چن تا مطالعه بفرمایین
تا جایی که تونستم مطالعه کردم
کتابی رو پیشنهاد میکنید ؟
کاربر آقا هستم 😊خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
آهان عشقمو میگی ورپریده😍😒😒😒 ببین مادر نزاییده به سارا بگه ورپریده شکمشو سفره میکنم ولی خب چون ...
بشو بشو 😒😒
توسارارو روهوا میچرخونم دوتابوروسلی میزنم😐😐
نه نمیرم ولی باورنمیکنی امروز چندنفرگفتم همون نوشابای سابق نیستی؟؟انقدر ذوق کردم منو یادشونه😂😂
چندتاعنترم بهم پریدن اما قول دادم قوی بمونم😒😒
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
اخه چرا خودتو با ان بچه مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کسی جای خودشو داره دلت برای بچه نمیسوزه؟ &nbs ...
نمیدونم فقط حالم بده اصلا انگار زندگیه من نیست اختیارش تودست من نیست چکارکنم حالم خوب بشه شوهرم پشتم در نیومد دلم شکست شب یلدا رفتیم خونه مادرش گفتم برو دخترتون ببین ولی نیارش اینجا شوهرم چند ساعت برد بیرون وفست فود ولی باز دوباره ازساری تا شیراز بامن یک کلام صحبت نکرد بخاطره دخترش ...چند روزی دعوامون میشه هر موقع میریم این میره جای دخترش حالم واقعا بد. میشه فقط میخام شوهرم مال خودم باشه تو سختی ومشکلات نداری کارهای سخت خونه و...همش من باید باشم ولی اون بچشو بیشتر دوستداره من تمام این سختی ها رو تحمل کنم ولی تهش همه چیز مال دخترش باشه مثلا بیمه عمرشو 50درصد دخترش 50درصد من یعنی جایگاه من و هنرش یکیه؟تازه من حامله هستم باید میزد۷۵,/مال من وبچم ۲۵درصد دخترش
یه روانی تو تاپیک امشبم اومده بود کلا دیوونس دختره😐😐
حرف نباشد قبول کن تا ندادمت دست ستوان مونا تهرانی😂😂
من نه جناب در این مورد نه متاسفانه ولی شما مشخصه اهل مطالعه هستین از پسش برمیایین ممنون پاسخ دادین ...
در حال حاظر کتاب هایی من باب تربیت فرزند با همسرم میخونیم تا در آینده به درد بخوره
مرحله ازدواج با موفقیت گذرونده شده و خدا روشکر رابطه خوبی داریم
در کل ممنون موفق باشید
کاربر آقا هستم 😊خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864