سلام ... موقعی که باردار شدم همه گفتن بچه ات خیلی ناز میشه چون هم فک فامیلا شوهرم خوشگلو چشم رنگین خودمم چشمام رنگیه خانواده همسرمم گیر قیافه ان ... حالا دخترم به دنیا اومده الان چهار ماهشه به نظر خودم زیباترین چهره ارو داره غش میکنم براش ... ولی بقیه که میان دیدنش میگن به خانواده شوهرم میگن شماها خوشگلتر بودین ... اعصابم خورد میشه نمیتونم جواب بدم ... یه تاپیکی زده بود خانومی که بچن به نظرم زشته واقعا حرف بقیه خیلی تاثیر داره واین اینستای کوفتی که همه بچه ها توش زیادی خوشگلن ... حرف من اینه که میرید دیدینی یه نوزادی خواهش میکنم نظر درباره قیافه ندین چون هر بچه ای زیبایی خاص خودشو داره و نقاش خداست و با این کار شما ایراد از خدا میگیرین ...
هرکی هرچی میگه ببخشیدا گوه خورده این انقد نازه که دلم رفت براش
قربونت عزیزم
میگن دماغش پهن. کلش مو نداره.پیشونیش هم غُره🙃 بخدا یه حرفایی میزنن.اونوقت خودشون دقیقا همین مشکلات را دارن.وگر گرنه اونایی که خصومت شخصی باهام ندارن میگن شبیه خودتِ و بس
عزیزم یه سوال ... تو نتونسی ج بدی و دفاع کنی چون جوابی نداشتی و خجالت کشیدی یا &n ...
احترام شوهرمو نگه داشتم ولاغیر ... دقیقا جواب تو استینم این بود .. اونده بود دیدنی بچم ۵۰ تومن اورده با اون همه پولداریش میخواستم بگم واسه همین ۵۰ تومن اوردید 😂😂😂