2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 129 پست

بچه ۴ ماهه چه قیافه ای باید داشته باشه آخه؟؟من دخترم ۷ سالشه عکس ۴ ماهگیش رو بذارم کسی باور نمیکنه که یه نفر باشن.نوزادی کچل و زشت بود الان خوشگل شده. اهمیت نده ب اراجیف بقیه

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیلی ار بچه ها بعد بلوغ یا بعد ۱۹،۲۰ سالگی تازه خوشمل میشن‌ اصلا ناراحت و نگران نباش 

هر جایی از صورت و بدنش مشکل داشته باشه یتونی درست کنی 

چیزی که مهمه شعور و شخصیت دخترته‌ چون اینا تغییر کردنش سخته

خدا حفظش کنه عزیزدلم ، واقعا میفهمم چی میگی من اوایل بارداری ک میگفتن کاش دو سه قلو باشه چون تو خانواده خودم چند قلو زایی زیاد، زد و یه قلو شد میگفتن کاش پسر باشه ، خدا خواست و یه فرشته بهمون داد و دختر شد ، الان چپ و راست میگن باید خوشگل باشه بلوند باشه چش رنگی باشه ، در صورتی که تو کار خدا دخالت نمیکنما ولی خدا شاهده خودشون همه سیاه و قیافه های معمولی، باور میکنی مادر همسرم وقتی گفتم نی نی دختره برگشت گفت اگه زشت باشه تو بیمارستان جاش میذاریم ، خواسم بگم برا همون بچه های خودتو جا گذاشتی 😑

مهم اینه که این فرشته کوچولو هدیه خدا به شماس اصلا ب حرف هیشکی اهمیت نده بی شک خیلی زیباس چون خدا قربونش برم زشت خلق نمیکنه ❤❤❤❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

اقوامتون قیافه دارن اما خب شعور....

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دختر من الان ۸سالشه هنوز هنوزه میگن رشته ،ولی من به یه ورم نیست وعاشقشم ،

ولی به نظر من جواب اینجوری ادمارو بدیم خیلی بهتره تا سکوت کنیم ،من سکوت کردم والان پشیمونم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __